SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Diş Sağlığı Seti

0
Güncellendi - 2016-10-12 23:45:29
Büyükşehir'den Diş Sağlığı Seti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Sağlık Şube Müdürlüğü’nce ilkokul ve ortaokuldaki öğrencilere 10 bin adet diş fırçası ve macunu hediye ediliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın katıldığı ilk programla başlatılan diş macunu ve fırçası dağıtımı İl genelindeki okullarda devam ediyor. TOKİ Bahar İlk ve ortaokulunda yapılan dağıtıma Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu, Sağlık Şube Müdürü Ahmet Ünver, Yeşilyurt Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ile okul idareci ve öğretmenleri katıldı.  Diş sağlığı setlerinin dağıtımı kapsamında anasınıfından başlayarak ilk ve ortaokuldaki sınıflar tek tek gezildi. Öğrenciler,, diş sağlığı setlerinden dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Diş sağlığı için bakım alışkanlığının çocukluktan kazanılması önemli

Sınıflarda konuşan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu, diş sağlığının önemine dikkat çekerek, “Hekimler, bir çok hastalığın tetikleyicisinin diş sağlığından geçtiğini belirtiyorlar. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın talimatlarıyla çocuklarımızın diş sağlığına katkıda bulunmak amacıyla diş sağlığı seti hediye ediyoruz. Diş sağlığı için çocukluktan başlamak üzere temizlik ve bakım alışkanlığının edinilmesi önemli. Dolayısıyla bu mütevazı hediyeyi öğrencilerimize, çocuklarımıza sunuyoruz” diye konuştu.

Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay da yapılan çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek başta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ettiğini belirtti.

Daha sonra protokol üyeleri ve Malatya Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından öğrencilere diş sağlığı setleri hediye edildi.

Bülten

dişseti2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız