SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den DVD Albümü

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:43:52
Büyükşehir'den DVD Albümü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ‘Mabesem Eşlik’ isimli enstrümantal DVD albüm ile ‘Memleket Mısraları’ adlı DVD albümleri Malatyalıların beğenisine sundu. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı öncülüğünde hazırlanan “Mabesem Eşlik” isimli enstrümantal DVD albümünde 10 eser yer alıyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Hüseyin Göçer’in bestelerinden oluşan albümün kayıt, miks ve bağlama icralarını Serkan Koyun, süpervizörlüğünü ise Burak Gün yaptı.

Albüm, Radyocular Derneği tarafından yaklaşık 200 radyo istasyonuna ulaştırılarak, müzik severlerin beğenisine sunulacak.

Malatya Polis Meslek Okulu öğrencilerinin seslendirmiş oldukları “Memleket Mısraları” adlı çalışma da DVD albümü haline getirilerek, ülke genelinde bulunan Polis Akademisine bağlı okullara gönderilmek üzere Malatya Polis Meslek Okuluna teslim edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan albümlerin, sanatsal üretimi teşvik edici bir rol oynayacağını söyledi. Her iki albüme de önsöz yazan Başkan Çakır, ’21. Yüzyıl Türkiyesi’nde etkinliği ve önemi her geçen gün artan yerel yönetimlerin, topluma karşı samimiyetle üstlenmesi gereken ödevlerinden birinin de, sanatsal faaliyetler olduğu bir gerçektir. Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak kültür harcımızın bir bileşeni olan bu faaliyetlerin, sadece eğitim ve icra boyutuyla kalmayıp, üretim boyutuyla da halkımızla buluşması, bizler için büyük bir mutluluk vesilesidir” dedi.

Belediye tarafından daha önce de 2 sesli eserin hazırlanarak, Malatya’ya kazandırıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız