SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Engellilere Seminer

0
Güncellendi - 2016-04-21 20:55:38
Büyükşehir'den Engellilere Seminer
A- A+ PAYLAŞ

Vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve güler yüzlü hizmet vermek için personele yönelik Hizmet İçi Eğitim Seminerleri düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda vatandaşlara yönelik de eğitim seminerleri düzenliyor.

Geçtiğimiz yıl Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü’nü kurarak, engellilere müstakil müdürlük bazında hizmetler sunan Büyükşehir Belediyesi, engellileri her konuda bilgilendirmeye devam ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında; Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü tarafından ‘Engellilerde Emeklilik’ konulu bir seminer düzenlendi.

Engelliler Koordinasyon Şube Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen  Seminer’i SGK İl Müdürü Ayten Kara verdi. 200 dolayında engelli ve engelli yakınının katıldığı Seminerde, engellilerin emeklilik şartları ve yapılması gereken işlemler ayrıntılı bir şekilde anlatılırken, ayrıca engellilerden gelen sorular da yanıtlandı.

Bülten

c2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız