SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Gemi Belgesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:33:23
Büyükşehir'den Gemi Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

Baraj gölleri ile iç sularda seyahat ve iş güvenliğini sağlamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan eğitim programında başarılı olan 69 kursiyere ‘Gemi Sevk ve İdare Belgesi’ verildi.

İç Sularda Çalışan Gemi ve İç Su Araçları Yönetmeliği’nin 9,10,11 ve 12. Maddelerinde anlatıldığı gemilerin kullanıcıları için zorunlu olan belge için Büyükşehir Belediyesine başvuran 92 kişiden 71 kişi eğitim programına katılmış, bunlardan 69’u başarılı olarak bu belgeyi almaya hak kazandı.

‘Gemi Sevk ve İdare Belgesi’ almaya hak kazananlar için bir tören düzenlendi. Battalgazi İlçesinde bulunan Feribot İskelesi’nde düzenlenen törenle başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Alıcı düzenlenen törende kısa bir konuşma yaparak belge almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesinin insan odaklı birçok çalışmaya imza attığını belirten Alıcı, “Aldığınız eğitim ile birlikte su üzerinde yaşanacak risklere karşı bilgi-birikimleriniz arttı. Amacımız bu sular üzerinde iş yapanların yanı sıra taşıdıkları yolcuların güvenliğini sağlayabilmek. Eğitim çalışmaları her daim devam edecek. Baraj sularında kayıtsız ve eğitimsiz çalışılamayacak. Belgeyi almaya hak kazanan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor. Kazasız, belasız yolculuklar geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Hasan Alıcı’nın konuşmasının ardından hak kazananların belgeleri sahiplerine verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız