SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Grup Yoluna Asfalt

0
Güncellendi - 2016-05-24 20:53:15
Büyükşehir'den Grup Yoluna Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Çakıran, Pelitli, Düzyol,  Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerinde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte kent genelinde yol çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerde bu çalışmalarını artırdı. Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve 5 mahallenin ulaşımını sağlayan 12 kilometrelik grup yolu asfaltlanıyor.

Çakıran, Pelitli, Düzyol, Hisartepe ve Alhanuşağı mahallelerini birbirine bağlayan grup yolunda sürdürülen asfaltlama çalışmalarının yanısıra sözkonusu mahalle merkezlerinde de asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Bölgede geçtiğimiz yıl da yol genişletme, alt yapı ve asfaltlama çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, bölgenin ulaşım sorunlarını büyük oranda çözdü.

Yapılan çalışmaları değerlendiren bölge halkı, hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Malatya kent merkezine 25 kilometre uzaklığında olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Geçmişte yol, su gibi sorunlarımızı çözmek muazzam çaba ve emek isterdi. Aylarca beklerdik. Büyükşehir olduktan sonra ise derdimizi anlatmaya gitmiyoruz. Yetkililer sorunun yaşandığı yere geliyorlar. Çözümü içinde öyle aylarca, senelerce beklemedik. Önce yollarımız genişletildi. Şimdi de birinci kat, ikinci kat asfalt çalışmaları yapılıyor. Mahallelerimize Büyükşehir Belediyemizin otobüsleri geliyor. Bu durumdan çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dediler.

Bülten

yol1

yol2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız