SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Hafriyat Temizliği

0
Güncellendi - 2016-02-11 17:47:16
Büyükşehir'den Hafriyat Temizliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi,  bugüne kadar 27 bin 375 ton hafriyat temizliği yaptı.

Büyükşehir Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden, çevre ve görüntü kirliliğine sebep olan atıkları Yeşiltepe Şehir Mezarlığı yanında kurulan atık merkezine götürerek düzenli bir şekilde depoluyor.

Büyükşehir Belediyesi, Kiltepe Muhtarlık binası yanı, Samanlı Mahallesi yol güzergahı, Topsöğüt yol güzergahı, Yaş Sebze ve Meyve Hali arkası, Şehir Mezarlığı karşısı, Paşaköşkü İstanbul evleri yanı, TOKİ ikinci etap konutları yol güzergahı, canlı hayvan pazarı yanı, kuzey kuşak yolu devamı ile eski Yimpaş binası arkasında hafriyat temizliği yaptı.

Kaçak dökümlerin yapıldığı alanları temizleyen Büyükşehir Belediyesi, döküm yapan firma, şahıs ve araçlara ise ağır para cezaları veriyor. Büyükşehir, kaçak dökümün önlenebilmesi için hafriyat işi yapan firmaların araçlarına GPRS takma zorunluluğu, sarı renk gibi uygulamaları hayata geçirerek, denetimlerin daha düzenli yapılmasını sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar GPRS taktırmayan 343 firma, kamu ve tüzel araçlara, hafriyat yönetmeliğine uymayan 71 araca ve izinsiz hafriyat döken 23 araca yasal işlem yaparak cezalar yazdı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız