SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2017-06-20 19:58:12
Büyükşehir'den İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve belediye yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Nikâh Sarayında gerçekleştirilen iftar yemeğine; Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı H.Uğur Polat, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir ve İlçe Belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ile şirket genel müdürleri katıldı.

Çakır: Bizlerin başarısı, Malatya’nın başarısıdır

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, iftar yemeğinde kısa bir selamlama konuşması yaptı. Ramazan ayında yakalanan manevi havanın Ramazan’dan sonra da devam etmesi temennisinde bulunanBaşkan Çakır, “Allah böyle güzel günlerde buluşmayı her zaman bizlere nasip etsin. Malatya’ya hizmet eden büyük bir kadroyuz. Malatya’nın her noktasında var olan, her noktasına hizmet üreten bir ekibiz.

Malatya Ramazan ayını dolu dolu yaşayan bir şehir. Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin düzenlediği etkinliklerle Ramazan ayına yakışan, Ramazan tadında günler geçiriyoruz.

Ülkemizdeki huzur ve istikrarın sürmesi, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin güçlü olması ve bu gücünün daim olması için her zaman birlik ve beraberliğimize önem vermeliyiz. Hizmetlerimizin artırılması için yoğun bir tempoyla, işbirliğiyle çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Yapacağımız hizmetlerde istişareye önem verirsek, sahada daha başarılı olur, daha fazla hizmet üretmiş oluruz. Bizlerin başarısı Malatya’nın başarısıdır. İnşallah başarılı hizmetler yapmaya devam ederiz. Rabbim daha güzel Ramazanlarda birlik ve beraberlik içinde olmayı nasip etsin” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız