SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den İlçelere e-Devlet Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-05-15 21:45:50
Büyükşehir'den İlçelere e-Devlet Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ve ilçe belediyelerinde görev yapan e- Devlet ve bilgi işlem personelinin katılımı ile bir toplantı yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı salonunda gerçekleştirilen ve konuşmacı olarak Türksat e-Devlet ve Bilgi Toplumu Proje Koordinatörü Tuğan Avcıoğlu’nun katıldığı toplantıda e-Devlet entegrasyonunun önemi ve amacı hakkında bilgiler aktarıldı.

Tuğan Avcıoğlu, e-Devlet Kapısının tüm kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan büyük bir internet sitesi olduğunu belirterek, Malatya Büyükşehir Belediyesinin de e- Belediye uygulamasını 2012 yılında gerçekleştirerek; belediye hizmetlerinin vatandaşa en kolay, en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıldığını söyledi.

b9Avcıoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesinin şu anda Tahakkuk, Tahsilat, Beyan ve  Sicil bilgileri gibi hizmetlerini e-Devlet Kapısı üzerinden verdiğini ve bunun vatandaşlar tarafından da benimsendiğini gördüklerini dile getirdi.

e-Devlet entegrasyonunun önemi ve amacı hakkında ilçe belediye personellerine   e- Devlet Kapısı ve şeffaf belediyecilik hizmetleri hakkında sinevizyon eşliğinde ayrıntılı bilgiler veren Avcıoğlu, e- Devlet yoluyla her kurumun ve her bireyin bilgi ve iletişim teknolojileri ile devlet kurumlarına ve kurumlarca sunulan hizmetlere kolayca erişimin hedeflendiğini ifade etti.

Toplantı sırasında ayrıca, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından ilçe Belediyelerine e-Devlet Kapısı entegrasyonu çalışmaları hakkında teknik altyapı desteği verileceği bildirildi.

Bülten

b8

b7

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız