SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den İngilizce Kursu

0
Güncellendi - 2018-07-21 03:26:12
Büyükşehir'den İngilizce Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Malatya Yeşilyurt Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle İngilizce kursu düzenleniyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü geçlerin yaz tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla gençlere yönelik birçok etkinlik düzenliyor. Bu etkinliklerden biri olan İngilizce kursuna 60 kursiyer müracaat etmiş olup bu kursiyerler için 30’ar kişilik iki sınıf oluşturulmuştur. Kent Konseyi binasında verilen İngilizce kursuna katılanlara hafta içi ve hafta sonu eğitimler verilecektir.

Büyükşehir Belediyemiz bizlere sağlamış olduğu bu güzel ortamdan ve verilen kurstan dalayı teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir ortam, eğlenerek burada İngilizce öğreniyoruz.  Bu imkânı bizlere sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ve Kent Konseyi’ne teşekkür ediyoruz” dediler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarına etki edecek kurs ve etkinliklerin devam edeceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız