SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Minibüs Evi

0
Güncellendi - 2018-09-20 19:46:57
Büyükşehir'den Minibüs Evi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından taksici ve minibüsçü esnaflarının daha nezih ve modern mekânlarda hizmet üretebilmeleri için hayata geçirilen yeni taksici ve minibüsçü evleri bir bir hizmete açılıyor.

Yakınca Mahallesi Minibüs Evinin açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, ilgili daire başkanları, Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce, Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Emre, Yakınca Mahalle Muhtarı Kadir İnan ile minibüsçü esnafları katıldı.

Minibüsçü esnafı adına Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür eden Abdullah Savaş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat her zaman minibüsçü esnafının yanında olmuş ve desteklerini esirgememiştir.  Belediyemiz tarafından Yakınca Mahallesinde yapılan Minibüs Evi içinde ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanının Minibüsçü esnafına önem verdiğini belirten Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza minibüsçü esnafımızın kışın soğuktan, yazında sıcaktan korunabilmesi için yapmış oldukları bu modern minibüs evlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Büyükşehir Belediye Başkanımız her zaman minibüsçü esnafımızın yanında olmuştur. Sayın Başkanımız göreve geldiği zaman ilk minibüsçü esnafını ziyaret ederek minibüsçü esnafına vermiş olduğu değeri gösterdi. Başkanımız açıklamış olduğu Acil Eylem Planındaki projelerini bir bir hayata geçiriyor. Minibüsçü esnafları olarak Sayın Başkanımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tekrar esnafım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının Malatya’nın standartlarını yükselterek bütün bir şehre hizmet etmek olduğunu belirten Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’ya hizmet etme noktasında Malatya’nın bütün dinamikleri ile birlikte yürüyeceğiz. Malatya’yı her alanda modern ve yaşam kalitesi yüksek bir il haline getirme gayreti ve çabası içerisindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak minibüsçü esnafımıza da özel bir değer veriyoruz. Malatyamızı yapmış olduğumuz hizmetlerle ne kadar geliştirebilirsek, ne kadar büyütebilirsek ülkemizi geliştirmiş ve büyütmüş oluruz.

Minibüsçü esnaflarımız Malatya’nın geneli ile muhatap oluyorlar ve Malatya’nın ulaşım yükünü taşıyorlar. Minibüsçü kardeşlerimiz özellikle son duraklarında sıkıntılar yaşamaktaydı. Büyükşehir Belediyesi olarak bu sıkıntıları ortadan kaldırmak ve esnaflarımızın bir nebzede olsa ihtiyaçlarına cevap verebilmesi amacıyla modern bir mekânın yapımını gerçekleştirdik ve hizmetlerine tahsis etmiş olduk.  20 minibüsçü esnafımızın yararlanacağı durağı bugün hizmete açıyoruz.  Bu çalışmayı Malatya genelindeki duraklarda da uygulayacağız. Acil Eylem Planında açıklamış olduğumuz açılış ve temel atma programlarımızı da adım adım gerçekleştirmekteyiz. Bu açılışlardan birini daha yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız Malatyamıza en güzel hizmeti sunmak. Hemşehrilerimiz ile iç içe olmaktan, onlarla birlikte yürümekten gurur duyuyoruz. Cumhurbaşkanımız, ilk Belediye Başkanı olduğu zaman Belediye Başkanlığına farklı bir standart getirmiştir. Biz milletle birlikte olursak, beraber olursak güçlüyüz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. Minibüs Evimiz esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat minibüsçü esnafı ile sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız