SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Üçüncü Galibiyet

0
Güncellendi - 2016-11-30 04:54:23
Büyükşehir'den Üçüncü Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grup’ta yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor, üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 8 yaptı.

Geçtiğimiz yıl yükselme müsabakalarında başarılı olan ve 2. Lige yükselen Malatya Büyükşehir Belediyespor, altyapısındaki sporcularla yer aldığı ligde iyi bir performans ortaya koyuyor. Ligde 5 hafta sonunda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alan turuncu yeşilliler, haftayı 8 puanla 5’inci sırada tamamladı.

Ligde dördüncü hafta deplasmanda Kırşehir Akademi’yi 3-1 yenen Malatya Büyükşehir Belediyespor, beşinci hafta evinde Sahabiye takımını da 3-1’le geçti ve üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor ligin altıncı haftasında 4 Aralık Pazar günü deplasmanda Osmaniye ekibi İstiklal Orta Okulu ile karşı karşıya gelecek. Osmaniye Düziçi Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka 13.00’da başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

buyuksehirvoleybol

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız