SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Yaşlı Bakım Kursu

0
Güncellendi - 2018-03-02 21:50:41
Büyükşehir'den Yaşlı Bakım Kursu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından sürdürülen kültür-sanat ve eğitim faaliyetleri kapsamında meslek kursları da düzenleniyor. Günümüzde çokça ihtiyaç duyulan hasta ve yaşlı bakımı mesleğine ilgi duyan vatandaşlar için kurs açıldı.

Salköprü Semt Konağı’nda düzenlenen Hasta ve Yaşlı Bakımı Kursu, vatandaşlara meslek edindirecek. İstihdama katkı sağlamak için açılan kurs, yoğun ilgi gördü. Hasta ve yaşlı bakımı mesleğini öğrenmek isteyen vatandaşlar kursa kayıt yaptırarak, derslere başladı. Akıllı tahtadaki sunumlar eşliğinde anlatılan hasta ve yaşlı bakımı kursu, nitelikli eleman sorununun çözümüne küçük de olsa bir katkı sunmuş olacak. Kursta, sağlıkla ilgili dersler, cansız manken üzerinde uygulamalı olarak işleniyor. İlkyardım gibi hasta ve yaşlı bakımında müdahale edilmesi gereken durumlarda neler yapılması gerektiği konuları detaylı olarak kursiyerlere kazandırılıyor.

Taleplere göre Büyükşehir Belediyesinin meslek kursları düzenlemeye devam edeceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız