SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'e 1'i Kübalı 4 Transfer

0
Güncellendi - 2018-01-19 03:14:21
Büyükşehir'e 1'i Kübalı 4 Transfer
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grubu ekiplerinden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 24 yaşındaki Kübalı Lazara Raydel’i kadrosuna kattı.

  Grup’ta geride kalan 16 müsabakada 3 galibiyet, 13 mağlubiyet alan ve 12.sırada bulunan Malatya Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi. Turuncu yeşilliler, Küba Milli Takımı’nda da forma giyen 1,95 metre boyundaki smaçör Lazara Raydel’i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Kübalı smaçör, takımla birlikte antrenmanlara çıkarken, kısa sürede uyum sağladığı gözlendi.

  Malatya Büyükşehir Belediyespor ayrıca Genç Kafkars’tan smaçör Aydın Güler, Bingöl Solhan’dan libero Mesut Akman ve Ankara Maliye’den Halil İbrahim Öksüz’ü de transfer etti.

“ARTIK HER TAKIMI YENEBİLECEK GÜÇTEYİZ”

  Malatya Büyükşehir Belediyespor’un voleybol antrenörü Muhammed Çatar, ilk yarının kendileri adına zor geçtiğini ifade ederek, “Sezon başında anlaştığımız 4 oyuncuyla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Kan kaybettik ve kötü bir süreç başladı. 9 maç üst üste kaybettik. İkinci yarıya iyi gireceğimizi söylemiştik. Yeni oyuncuları kadromuza kattık. Genç Kafkars’ı 3-0 yendik. İkinci maçta grubun lideri Tokat Belediye Plevne’ye kaybettik ama bundan sonraki süreçte her takıma karşı istediğimiz oyunu sergileyip, ligi iyi bir yerde bitireceğiz” dedi.

  Çatar, transfer çalışmaları kapsamında 4 oyuncuyu kadrolarına kattıklarını kaydederek, “Kübalı milli oyuncu Lazara Raydel aramıza katıldı. Bingöl Solhan’dan libero Mesut Akman ile anlaştık. Bu arkadaşımız Fenerbahçe altyapısında yetişti. Genç Kafkars’tan smaçör Aydın Güler aramıza katıldı. Ankara Maliye’den de Halil İbrahim Öksüz’ü transfer ettik” ifadelerini kullandı.

  Bundan sonraki süreçte her takımı yenebilecek kapasitede olduklarını dile getiren Çatar, şunları söyledi: “Her takımı yenebileceğimize inanıyoruz. Bütün hazırlıklarımızda bu yönde, artık korkmuyoruz. Eksiklerimiz tamamlandı. Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve kulüp başkanımız Orhan Barman’a teşekkür ediyoruz.”

  Çatar, hafta sonu Ordu ekibi Akkuş Belediye’yi konuk edeceklerini ifade ederek, “Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Pazar günü 14.00’da bizi desteklemeye gelsinler” dedi.

  Malatya Büyükşehir Belediyespor, ligin 17.haftasında Pazar günü Akkuş Belediye ile karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabaka saat 14.00’da başlayacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yusuf (6 yıl önce)
    Sizleri.takımınızı ve Malatya voleybolunu iyi yerlerde görmek istiyoruz.Başarılar.... Allah yolunuzu açık etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Neden bu transferler sezon başında yapılmadı da iş işten geçtikten sonra yapıldı! Bu takım Yeni Malatyaspor'la birlikte en sevdiğim takım, 2000'li yıllarda 3-4 sezon efeler liginde oynamış küme düştüğü sezon son maçta çok Polis Akademisine çok şanssız yenilmişti.
    0
    0
    Yanıtla