SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyükşehire Engel Yok Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Başka iller de büyükşehir olmayı istedi. Burda bir çıkmaz oluştu. Ama Malatya'nın büyükşehir olması noktasında bir engel yoktur"ifadelerini kullandı.

AKP Salonu'nda haftanın nöbetçi vekili olarak vatandaşların sorunlarını, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve partinin diğer yöneticleriyle birlikte dinleyen AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, burada yaptığı konuşmada, önce torba yasasının öneminden söz etti. Torba yasasının milletin lehine olacak konular bulunduğuna dikkat çeken Öz, "Torba yasasına karşı çıkanlar da oldu. Eylemler yapıldı. Demokratik haklarını kullanmışlardır" dedi.

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran milletvekili Öz, Malatya'nın büyükşehir konusunun hangi aşamada olduğuna ilişkin soruya karşılık şunları söyledi:

"Malatya ile birlikte, Denizli, Şanlıurfa'nın büyükşehir olması gündeme geldi. Daha sonra başka iller de büyükşehir olmayı istedi. Burda bir çıkmaz oluştu. Ama Malatya'nın büyükşehir olması noktasında bir engel yoktur."

3. OSB'YE ÇAĞRI..
Bu arada Öz, iş adamlarını 3. organize sanayi bölgesine yatırım yapmaya davet ederek, "İşsizlik ancak yatırım ve istihdamla çözülür"dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'ne , AKP İl başkan yardımcısı Hakan Kahtalı, parti yönetim kurulu üyeleri Murat Turgut ve Ahmet Gönüllüoglu ile birlikte ziyaret eden ve yapılan genel kurulla tekrar göreve gelen MÜSİAD yöneticilerini kutlayan Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, burada yaptığı açıklamada, "İşsizlik, dünyanın, Türkiye'nin ve Malatya'nın sorunu. İnsanlarımıza devlet kapısında iş aramak yerine kendi işlerini kurmasını öneriyoruz. İş adamlarını ise 3. organize sanayi bölgesindeki 12 milyon metrekarelik bu bölgeye yatırıma davet ediyoruz. Buraya yatırım yapacak iş adamları 4. teşvik bölgesinde bulunmamız nedeniyle teşvikden de yararlanacaklar" ifadelerini kullandı.

Üreterek istihdam oluşturmak istediklerini, bu konuda MÜSİAD'a da büyük görevle düştüğüne dikkat çeken Öz, işsizliğin önlenmesi için kendileri üzerine ne düşüyorsa iş adamlarına yardımcı olacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız