SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'e Kalite Yönetim Belgesi

0
Güncellendi - 2016-02-24 17:14:21
Büyükşehir'e Kalite Yönetim Belgesi
A- A+ PAYLAŞ

TSE Belgelendirme Başkanı Alper Reisoğlu ve beraberindeki heyet Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanan Büyükşehir Belediyesine ISO 9000 ve Avrupa Standart Belgesini (Uluslar arası TSE EN ISO 9001:2008 ve Kalite Yönetim Belgesi) vermek üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili olarak ilk etapta Eğitim Süreçleri, Süreç Bilgisi Toplama, Doküman Hazırlama, Doküman Uygulama, İç Tetkik çalışmaları yapıldı. Daha sonra devam eden çalışmalar neticesinde Büyükşehir Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi, denetime hazır hale getirildi. Yapılan denetimler sonucunda da Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandığı bildirildi.

Belge Teslimi nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret eden TSE Belgelendirme Başkanı Alper Reisoğlu, Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin bir yıl boyunca kaydettiği aşamaları takip ettiklerini belirterek, Kalite Yönetim Sistemi'nin uzun bir süreç olduğunu, ancak Büyükşehir Belediyesinin bu süreci çok iyi bir şekilde değerlendirerek belge almaya hak kazandığını söyledi.

Çakır: Kurumsallaşma adına almış olduğumuz belge önemli

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, aldıkları belgenin yaptıkları hizmetlerin denetlenebilir ve sürdürülebilir olması ayrıca vatandaş memnuniyetinin esas alınması noktasında kurumsallaşma adına çok önemli olduğunu belirterek, "Yapmış olduğumuz çalışmaların bir plan çerçevesinde tasarım aşamasından yapım aşamasına ve sonrasında vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin ölçülmesi ve bunların bir kontrolden, denetlenebilir bir sistemden geçmesi bizlerin görevlerini daha verimli ve sağlıklı bir şekilde yapmasına vesile oluyor. Belediye olarak temel hedefimiz yapmış olduğumuz yatırım ve hizmetlerde vatandaş memnuniyetini yakalamaktır. İnşallah almış olduğumuz bu belge kurumsallaşmamızda önemli bir dönüm noktası olacaktır.

Arkadaşlarımız 40 kişilik bir ekiple yaklaşık bir yıldan beridir çalışmalarını sürdürüyorlar. Önümüzdeki süreç içerisinde de ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, 22301 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi ve 10001 Müşteri Memnuniyeti gibi belgelerin de alınması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır TSE Belgelendirme Başkanı Reisoğlu’na kayısı hediye eterken, TSE Belgelendirme Başkanı Reisoğlu da Başkan Çakır'a 2. Bayazıt döneminde ilk yazılı standart belgesini temsil eden bir plaketi takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız