SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'e Mobil Konkasör

0
Güncellendi - 2017-06-15 20:30:06
Büyükşehir'e Mobil Konkasör
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarının daha sağlıklı, hızlı ve ekonomik bir şekilde yapılabilmesi için mobil elek (konkasör) makinesi ile silindir satın aldı.

Kent genelinde yol hizmetleri noktasında önemli çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi bu hizmetlerin yanında malzeme üretimi de yapıyor. Daha kaliteli malzeme üretimine katkı sağlayacak yeni iş makinesi önemli bir eksikliği giderecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesinin daha önceden aldığı mobil konkasörlerin ürettiği malzemeden yeni elek sayesinde 3 değişik malzeme çıkarılabilecek. 38 ton ağırlığındaki iş makinesi Büyükşehir Belediyesinin taş ocaklarında ve kırsal bölgelerde seyyar olarak kullanılacak. Asfalt malzeme üretimi ve asfalt öncesi temel malzemenin üretilip ayrıştırılmasında kolaylık sağlayan makine zamandan ve nakliye giderlerinden de tasarruf sağlayacak.

Saatte 500 ton malzeme çıkarabilme kapasitesine sahip mobil elek özellikle ilçe yollarının yapılmasında Büyükşehir Belediyesinin işini kolaylaştıracak. Bu makinenin yanı sıra araç parkına bir de silindir eklendi. 9.5 tonluk çift çelik bandajlı silindir her türlü donamına sahip.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız