SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in 6.6 Milyonluk İhalesine Tek Teklif

0
Güncellendi - 2016-05-26 05:53:42
Büyükşehir'in 6.6 Milyonluk İhalesine Tek Teklif
A- A+ PAYLAŞ

Orduzu Pınarbaşı’ndaki Turgut Özal Tabiat Parkı 2.Etap yapım işine ait 6.6 milyon TL'lik ihale yapıldı. İhaleye tek katılımcı olan Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketi teklif verdi. Bu arada Yeşiltepe bölgesindeki fidanlık içerisine su deposu yapımı işi de ihale edildi.

6.6 MİLYOLUK İHALE..

Tabiat Parkı Çevre düzenlemesi ve rekreasyon işlerini içeren 2.Etap ihalesi Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. Parkın çevre düzenlemesi ve rekreasyon ihalesine Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik Şirketi dışında teklif veren olmadı.

6 milyon 662 bin lira keşif bedelli ihalede, Esenlik Şirketi yüzde 15 kırımla ihaleye 5 milyon 640 bin lira teklif verdi.

Öte yandan, Tabiat Parkı ile Yeşiltepe’deki fidanlık içerisine 1’er adat su deposu yapımına ilişkin ihalede yapıldı. 365 bin  703 TL muhammen bedelli ihalede tek talipli olan  Ahmet F. Yılmaz yüzde 5 kırımla 349 bin 292 TL teklif verdi.

Her iki ihale, komisyon tarafından yapılan değerlendirmeyle sonuçlandırılacak.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- malatyayorum44.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Huseyin (7 yıl önce)
    Agaclari kesmekle baslarlar ise :)
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (7 yıl önce)
    neler projede onuda haber yaparmısınız
    0
    0
    Yanıtla