SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Süper Hizmet Masası

0
Güncellendi - 2016-07-25 03:51:53
Büyükşehir'in Süper Hizmet Masası
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Halkla İlişkiler ve Tanıtım Şube Müdürlüğü bünyesinde Belediye giriş katında hizmet veren Süper Hizmet Masası, Belediye ile ilgili iş ve işlemlerde vatandaşlara danışma ve rehberlik hizmetlerinin yanı sıra birçok konuda yardımcı oluyor.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre; Büyükşehir Belediyesi Süper Hizmet Masası son 6 aylık dönem içerisinde toplam 46 bin kişiye hizmet verdi.

Ağırlıklı olarak danışma ve rehberlik hizmeti veren Süper Hizmet Masası vatandaşların zaman kaybını önlemek amacıyla, bu hizmetinin yanı sıra sicil işlemleri, adres güncelleme, iş başvuruları, dilekçe yazımı, numarataj işlemleri, İş-Kur başvuruları, istek ve şikayet gibi hizmetler de veriyor.

 % 90 sonuçlandırılıyor

Vatandaşa her konuda yardımcı olmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi Süper Hizmet Masası, aldığı istek ve şikayetleri de ilgili birimlere ileterek, sonuçlanmasında önemli rol üstleniyor.

Süper Hizmet Masası tarafından 6 aylık dilimde verilen hizmetler şöyle: 35.900 danışma ve rehberlik hizmeti, 2098 sicil işlemi, 5259 adres güncelleme, 976 iş başvurusu, 927 dilekçe, 530 numarataj işlemi, 76 istek ve şikayet, 149 İş Kur başvurusu olmak üzere toplam 45.915 işlem.

Bülten

beyazmasa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız