SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyüterek Devam Ettireceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Konak beldesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6.sı gerçekleştirilen Horata Şenlikleri sona erdi.

İki gün süren şenlik boyunca sportif ve kültürel faaliyetler sunulurken, vatandaşlar akşam da konserlerle eğlendi. Şenliğin son gününe Vali Halil İbrahim Daşöz, İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve KONAKDER Başkanı İbrahim Turan'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Halil İbrahim Daşöz şenlikte yaptığı konuşmada, şenlikler ile kültür birliği oluşturulduğunu kaydederek, "Şu çıplak dağlarda üzüm yetiştiriyorsunuz ve ekonomiye büyük katkıda bulunuyorsunuz. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya'yı seven insanları yetiştiriyorsunuz. Çok değerli insanları aranızdan çıkarıp, yetiştiriyorsunuz. Bu festival güzel Malatyamızın ve Horata'nın tanınmasına vesile oluyor. Hemşehrilerimizi bir araya getiriyor" dedi.

İstanbul Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ise, gönüllerinin Konak'ta olduğunu belirterek, "Bedenen buranın dışında olabiliriz ama gönlümüz hep burada. Ata toprağımız burası. Kasabamızı yarınlara hep birlikte taşıyacağız. Kasabamızı tanıtıp, dışa açacağız. Bir başka güzelliğimiz olan Horata şenliklerini bundan sonraki yıllarda da büyüterek, devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Konak Belediye Başkanı Kadir Mutlu da, şenlikte emeği geçenler teşekkür ederek, şenliğin bundan sonraki yıllarda da devam etmesi temennisinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız