SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyüyerek Devam Edecek"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:52
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen Malatya Uluslararası Film Festivaline katılan sanatçılar ile festival ekibi Yeşilyurt Belediyesi organizasyonuyla bir araya geldi.

Altın Kayısı Ramada Otelde verilen yemeğe Malatya Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları,Birim Müdürleri, sanatçılar ve festival ekibi katıldı. Festivalin sponsorları arasında yer alan Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği gerçekleşen akşam yemeğinde yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerle tek tek tokalaşan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, masaları dolaşırken samimi sohbetler yaptı. Başkan Polat, ayaküstü gerçekleşen kısa görüşmelerde Malatya ve Yeşilyurt hakkında bilgiler verdi. Sanatçılar ile festival ekibinde yer alan isimlerde gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı Başkan Polat’a teşekkürlerini sundular. 

BAŞKAN POLAT,”FİLM FESTİVALİ BÜYÜYEREK DEVAM EDECEKTİR”

Oldukça samimi bir havada geçen yemekte bir konuşma yapan Başkan Polat, 6 ncısı düzenlenen Malatya Uluslar arası Film Festivali için Malatya’ya gelen çok değerli sanatçıları ve festival ekibini ağırladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Malatya’nın her zaman misafirperver bir kent olduğunu belirten Başkan Polat, “Uluslararası Film Festivalinin her geçen yıl daha geniş kitlelere hitap eden bir yapıya kavuştuğu için çok mutluyuz, yıllar boyu bu festivalin sürmesini temenni ediyorum. Bir şehrin gelişimi sadece fiziki yönden gelişimi ile yeterli olmaz, fiziki gelişim alsında kolay olandır aslolan sosyal, sanatsal ve spor açısından gelişim daha büyük önem arz ediyor. Bu yıl 6. düzenlediğimiz Malatya Uluslararası Film Festivali de inşallah büyüyerek devam edecektir. Sinemaya büyük katkılar sağlayan sanatçılarımızı ve festivalin sorunsuz geçmesi için çaba sarf eden festival ekibini burada ağırladığımız için onur ve gurur duyuyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız