SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz 2. Etap Kursunu Tamamladı

0
Güncellendi - 2016-01-17 17:43:44
Buz 2. Etap Kursunu Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen Pro Lisans Kursu'nun 2. etabı sona erdi. Kursta yer alan Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz'da böylece ro Lisans Kursu'nun 2. etabını tamamlamış oldu.

Üç aşamadan oluşan Pro Lisans Kursu'nun  ikinci etabını oluşturan eğitime; Bayram Kadir Bektaş, Emre Aşık, Engin Çalışır, Erol Bulut, Ersin Aka, Ferda Ramanlı, Fuat Nihat Buruk, Hakan Ertürk, İrfan Buz, Kazım Hakan Yılmaz, Levent Açıkgöz, Mehmet Erdal Alpaslan, Mustafa Kaplan, Mustafa Sarıgül, Nedim Yiğit, Ogün Temizkanoğlu, Özgür Zengin, Sebahattin Akbayrak, Semih Özü, Şeref Çiçek, Taşkın Güngör, Turgay Karslı, Ufuk İskender ve Vedat İnceefe  kursiyer olarak katıldı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da gerçekleştirilen kursta, ''Antrenörlük Felsefesi ve Vizyonu'' konulu eğitim verdi.

4 Ocak'ta başlayıp 16 Ocak'ta tamamlanan kursun programında; TFF Antrenör Eğitmenleri Ömer Kaner, Dr. Atilla Yüce, Nur Mustafa Gülen, Antrenör Kursları Eğitim Sorumlusu Yücel Uyar, Milli Takımlar Analiz Departmanı Sorumlusu Dr. Metin Çakıroğlu, Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Psikolog İbrahim Eke, Taner Karaman ve TFD Kulüp Gelişim Müdürü Serbülent Şengün'ün eğitimleri de yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kamil yurdakul (8 yıl önce)
    hoca kendini kursa vermiş takım dökülüyor bu kafayla bu takım 2 de sıfır çekti düşer...
    0
    0
    Yanıtla