SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz Engelli Çocuklarla Biraraya Geldi

0
Güncellendi - 2016-04-21 16:38:56
Buz Engelli Çocuklarla Biraraya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz ve bazı futbolcular, engelli çocukların eğitim gördüğü okulu ziyaret etti ve engelli çocuklarla futbol oynadı.

İrfan Buz, futbolcular Mehmet Umut Nayir, Sadık Çiftpınar ve Serhat Ayvaz, merkez Yeşilyurt içesindeki Turgut Özal Özel Eğitim Ortaokulu ve Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, okulda eğitim gören engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Okuldaki sınıfları ve aktivite alanlarını gezen Buz ve futbolcular, öğrencilerin kendileri için hazırladığı gösteriyi izledi.

Öğrencilerle sohbet eden Buz ve futbolcular, daha sonra okulun halı sahasında öğrencilerle kısa süre futbol oynadı.

Buz, önemli bir etkinliğe imza attıklarını ifade ederek, bu tür etkinlikleri sık sık yapmak istediklerini dile getirdi.

Öğrencilerle güzel bir gün geçirdiklerini ifade eden Buz, “Herkes için iletişimin büyük önem taşıyor” dedi.

Forvet oyuncusu Mehmet Umut Nayir ise, "Onların sevgiye ihtiyaçları var. Elimizden geldiği kadar çocuklara sevgi vermeye çalıştık. Çocukları bir nebze de olsun sevindirdiğimiz için biz de mutlu olduk" diye konuştu.

Okul müdürü Erkan Şimşek, okullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya gelen Buz ve futbolculara duyarlılıkları dolayısıyla şükranlarını sunarak, plaket takdim etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

a6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Derebeyleri (7 yıl önce)
    mikail ökke gibi spordan anlamayan bir insan irfan hocanın yanında malatyaspor hakkında yorum yapıyorsa sıkıntı buyuk demektır
    0
    0
    Yanıtla
  • mikai ökke (7 yıl önce)Derebeyleri isimli kullanıcı yorumuna
    sende haklısın çünkü derebeyi ismini koyarak klevyede yazarsın capın güçün yeterse direk yüzüne söylesen ya bu yazdıklarını
    0
    0
    Yanıtla