SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz İki Yardımcısıyla Yollarını Ayırdı

0
Güncellendi - 2017-05-24 17:45:21
Buz İki Yardımcısıyla Yollarını Ayırdı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’den Spor Toto Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da ayrılık haberi geldi. Teknik direktör İrfan Buz’un geçtiğimiz sezonda birlikte çalıştığı iki yardımcı antrenörüyle yollarını ayırdığı iddia edildi.

2015-2016 sezonunda Play-off’un kapısından dönen bu sezon ise gösterdiği başarılı performansla Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’da ani bir gelişme yaşandı.  Geçtiğimiz yıl göreve gelen teknik direktör İrfan Buz ile birlikte görev yapan yardımcı antrenörler Zafer Hızarcı ve Engin Özdemir ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

Buz’un yardımcı antrenörlerinden Engin Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Bu ekipte çalışmak benim için gurur vericiydi. Her şey için teşekkürler irfan Buz ve ekibi. Allah herkesin yolunu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Özdemir, yazının altına Süper Lig kupasıyla teknik heyetin birlikte çekmiş olduğu fotoğrafı koydu.

Konuyla ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

Teknik direktör İrfan Buz’un ekibinde Hızarcı ve Özdemir’in yanı sıra kaleci antrenörü İsmail Aydoğdu, analizci Erkan Buz ve kondisyoner Evrim Esendemir yer alıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • muslu (6 yıl önce)
    İrfan BUZ'un gönderilmesi büyük hata! Yönetim iki yıldır futbolcuların paralarını zorlanarak ödedi, takım yükseldi. Saha çok kötüydü, takım yükseldi. Türkiye'de hiç bir otoritenin Malatyaspor adına Süper Lig'e çıkmak adına inancı yoktu, takım yükseldi. Kadroda tabir-i caiz ise İrfan hoca ve kurmayları sinekten yağ çıkardı. Bugün sadece kadir kıymet bilmeyen Türk futbolu sırf marka değeri diğerleri kadar yüksek olmadığı için sizi yoktan vareden bir teknik adamla yolları ayırmak, haksızlıktır! Allah yolunuzu açık etsin ama işinizi hiç kolay değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (6 yıl önce)
    Bu işler ekip meselesidir.Kiminle uyuşursa onunla ćalısir.Haricten laf söyleyecek bir durum yok.Klasik malatya Tenkid i yapmayalım.Adam takımı süper lige çıkarttı. Kucumsemeyelim.Bazı yerel kanal spor servisi alimleride boş boş konuşmasınlar.Hasetlik etmenin alemi yoktur.Süper lige çıkmış takıma tam destek hep destek..keyfine varın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (6 yıl önce)
    IrfN buz la bu takim duser demesi nedense buz kardeslerle devam diger hocalar niye yollandı
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    İrfan Buz, isabetli bir karar vermiş. Daha bilgili, çalışkan, dinamik ve sahiplenme duygusu olan yardımcı hocalar gelmeli... Zaten takımı iyi antrene edemedikleri oynanan maçlarda belliydi. Kondisyon, fizik, duran top çalışması ve topu ayakta tutma gibi sorunlar bariz ortadaydı. İrfan hoca en iyi taktiğide verse boş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Zidane Real Madrid'e yakışmıyor. Bence de İrfan Buz ile yolları ayırıp Zidaneyi getirmeli yönetim..:))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Halil (6 yıl önce)
    Haci bilen ,görüldüğü kadarıyla, irfan buzun bu takıma ne yaptığını bilmiyorsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • haci bilen (6 yıl önce)
    inşallah İrfan Buz da Malatyasporla yolunu ayırır...
    0
    0
    Yanıtla
  • soyadınla pek uyuşmamışsın arkadaş. Adamı bir araştır da öyle konuş hacı dayı
    0
    0
    Yanıtla
  • Inşallah malatyadan sen ayrilirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan hoca bu takıma şampiyonlar ligi oynatır bence, bak demedi demeyin .:)
    0
    0
    Yanıtla