SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz İlk Maçında Farklı Mağlup

0
Güncellendi - 2017-09-25 23:11:26
Buz İlk Maçında Farklı Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, ligde kötü gidişe dur demek için sahaya çıktıklarını belirterek, “Golü bulamadık ve 3-0 mağlup olduk” dedi.

Ankara temsilcisi Osmanlıspor, Süper Lig’in 6. hafta kapanış maçında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor’a 3-0 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendiren Buz, her iki takım için de önemli olduğunu aktararak, kötü gidişata dur demek için sahaya çıktıklarını kaydetti.

Oyunun hemen başında penaltı golüyle 1-0 geriye düştüklerine değinen İrfan Buz, “Kolay değil. Ancak bakıldığı zaman 22 ve 26. dakikalarda iki gol pozisyonumuz var. Net pozisyonlarımız vardı. Golü atmış olsaydık oyuna dönerdik. 44. dakikada ikinci golümüzü yedik. 2-0 devre arasına girdik. Golü bulursak oyuna ortak olacağımızı biliyorduk. 2-1’i yakalasak maça dönebilirdik. Gol pozisyonlarımız vardı ama olmadı. Maçın son anlarında açılıyorsunuz ve rakip üçüncü golü buluyor. 3-0 mağlup olduk” dedi.

Antalya'nın yeni teknik direktörü tribünden izledi

Bu arada Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük görevi için, Brezilyalı Teknik Direktör Leonardo ile 2 yıllığına anlaştı. Antalya'ya gelen Brezilyalı teknik adam Leonardo, kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile beraber Antalyaspor-Osmanlıspor mücadelesini locadaki tribünden izledi.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Brezilyalı Teknik Direktör Leonardo ile 2 yıllığına anlaşırken, Antalya'ya gelen Leonardo, kulüp başkanı Ali Şafak Öztürk ile beraber locadan Antalyaspor-Osmanlıspor mücadelesini izledi. Locadan stadyumu inceleyen Leonardo, cep telefonuyla da taraftarın fotoğrafını çekti.

48 yaşındaki Brezilyalı çalıştırıcı 2009-2010 sezonunda Milan, 2010-2011 sezonunda ise Inter'i çalıştırdı. Inter ile İtalya Kupası’nı kazanan Leonardo, daha sonra PSG'de 6 ay sportif direktör olarak görev aldı. Leonardo, PSG'ye birçok yıldız oyuncunun transferinde başrol oynamıştı. Leonardo PSG’ye Pastore, Sirigu, Lavezzi gibi oyuncuları kazandırdı.

Antalyaspor’un 48 yaşındaki Brezilyalı teknik adam ile yarın ya da çarşamba günü resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Antalya, iha

FOTO: İrfan Buz (Arşiv)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Ndiyaye gitti Osmanlı bitti. İrfan Buz ne toplarsa ilk yarı başarıdır. Tabi ikinci yarıya İrfan Hoca ile çıkabilirlerse ibre döner. Acele edip 3. hoca gelirse Osmanlı iflah olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (6 yıl önce)
    Bizene İrfan buzdan.Malatyaspora Emeği geçen herkese teşekkür etmek düşer bize.Adam gitmiş İnşallah başarılı olur.Biz kendi işimize bakacağız.Henüz bir teknik direktör bu takıma bulunamadı.Bu iş nasıl çözülecek onunla ilgili yorum yapmalı,bu en kısa sürede halledilmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (6 yıl önce)
    bizene irfan buz dan admin allah allah yaaa iyice saçmaladınız...
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefer (6 yıl önce)
    İrfan Buz gidene kadar tüm maçlarını kazanmış ve ligin en tepesindeydi Osmanlıspor zaten. İrfan Buz gitti batırdı resmen Osmanlıyı. İrfan Buz sevdalılarına duyurulur...
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Cengiz kardeşim,İrfan Buz yaklaşık 20 yıla yakın Almanya da teknik direktörlük olarak eğitim ve tecrübe almış-edinmiş bir hoca.Sergen gibi, Ertuğrul hoca gibi bir çok teknik direktörcükler'e açık ara fark atar emin olun.Bize şöhret değil oyunu okuyabilen, ufku açık,insan anatomisi ve en önemlisi spor sağlığı konusunda eğitimli, her anlamda teknik direktörlük eğitimlerini tamamlamış gerçek teknik adam lazım.İrfan Buz da bu ender alt yapıya sahip bir hocadır.Bu alt yapıya sahip Türkiye de çok az teknik direktör var.Mesela Hayati PALANCI hoca da bu donanıma sahip hocalardan bir olduğunu biliyormuydunuz? Ama Sergen,İbrahim ÜZÜLMEZ,Ertuğrul SAĞLAM bunlar futbolu bırakır bırakmaz teknik direktör olmuş kişilerden.Yani ne teknik ne de spor sağlığı eğitimi almış kişiler değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Irfan buz super ligi idare edecek kalitede ve ayarinda bir hoca değil..ancak 1.lig ekiplerini idare edebilir...adil başkan göndermekle ne kadar haklı olduğunu gösterdi...bizde ki irfan buz sevdalı taraftarlara duyurulur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem KARDELEN (6 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Cengiz Bey kesinlikle doğru tespit. Buradan Adil Başkanı beğenmeyen futboldan anlamayan cahillere selam olsun :)
    0
    0
    Yanıtla