SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz Kazalarında Ölü Sayısı 2 Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Buzdan düşerek ağır yaralanan yaşlı şahıs da hastanede yaşamını yitirdi. Bu arada, kış koşullarının daha ağır olduğu Doğanşehir ilçesinde araç ve yayaların yollardaki buzlanma nedeniyle ulaşımda güçlük çektikleri belirtiliyor.

Malatya'da, buzda düşüp yaralanan şahsın öldüğü bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Nasuhi Caddesi'nde kaldırımda yürürken ayağı kayıp düşen ve kafasını yere çarpan Ali Özer ( 60), Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Ali Özer'in yoğun bakımda iken hayatını kaybettiği bildirildi. Ali Özer'in ölümüyle, Malatya'da son 5 gün içerisinde buzdan kayarak düşen ve yaşamını yitirenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Pütürge ilçe merkezinde de 70 yaşındaki Sultan Hasar düşerek başını çarpmış ve ölmüştü.

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde aşırı soğuklar ve kardan oluşan buz nedeniyle yaşlılar ve çocuklar yürümekte zorlanıyor. Son günlerde yağan karlar ve aşırı soğuklar Doğanşehir'de hayatı zorlaştırdı. Araçlar zincirsiz gitmekte zorlanırken, ilçe merkezinde kar temizleme çalışmalarının eksik yapılması ve tuzlama yapılmaması nedeniyle bir çok vatandaş yaralanarak hastanede tedavi gördü. Vatandaşlar, belediyeden tuzlama ve temizleme çalışması yapmasını bekliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız