SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz Pro Lisans Kursu'nda

0
Güncellendi - 2016-01-09 00:59:27
Buz Pro Lisans Kursu'nda
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da devam eden Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabında Antrenörlük Felsefesi ve Vizyonu konulu eğitim verdi. Pro Lisans Kursu'na Alima Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz da katılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun antrenör eğitimine bakışı ve bu alanda yaptığı çalışmalarla ilgili bilgileri de içeren derste antrenörün sahip olması gereken özelliklere değinen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bir antrenörün kendine özgü tarzı ve felsefesinin olmasının, kendisini geliştirmesi için engel olmadığını, aksine antrenörlerin her an futboldaki gelişmeleri takip ederek, bilgilerini güncel tutması gerektiğine değindi.

EURO 2016 Eleme Grubu maçlarından da örnekler veren Türkiye Futbol Direktörü, günümüz futbolunda takımın arkasında teknik direktör yönetiminde antrenörler ile fizyoterapist, beslenme uzmanı gibi destek unsurlarıyla bir takım daha oluştuğunun altını çizdi ve bu ekibin kurulması ve çalışma yöntemleri konusunda bilgiler verdi.

Üç aşamadan oluşan Pro Lisans Kursu'nun ikinci etabını oluşturan eğitime; Bayram Kadir Bektaş, Emre Aşık, Engin Çalışır, Erol Bulut, Ersin Aka, Ferda Ramanlı, Fuat Nihat Buruk, Hakan Ertürk, İrfan Buz, Kazım Hakan Yılmaz, Levent Açıkgöz, Mehmet Erdal Alpaslan, Mustafa Kaplan, Mustafa Sarıgül, Nedim Yiğit, Ogün Temizkanoğlu, Özgür Zengin, Sebahattin Akbayrak, Semih Özü, Şeref Çiçek, Taşkın Güngör, Turgay Karslı, Ufuk İskender ve Vedat İnceefe kursiyer olarak katılıyor.

4 Ocak'ta başlayan ve 16 Ocak'a dek sürecek kursun programında; TFF Antrenör Eğitmenleri Ömer Kaner, Dr. Atilla Yüce, Nur Mustafa Gülen, Antrenör Kursları Eğitim Sorumlusu Yücel Uyar, Milli Takımlar Analiz Departmanı Sorumlusu Dr. Metin Çakıroğlu, Prof. Dr. Niyazi Eniseler, Psikolog İbrahim Eke, Taner Karaman ve TFF Kulüp Gelişim Müdürü Serbülent Şengün'ün eğitimleri yer alıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Şafak Tamer Mor (8 yıl önce)
    Helal olsun fatih hocaya ülkeye hizmet budur işte tecrübelerini yeni nesillere aktarmak kaçırılmayacak bir fırsattır bu işi yapmaya çalışan teknik direktörler için. iyice analiz etsinler eksiklikleri gidersinler onlarda birer fatih terim olsunlar.
    0
    0
    Yanıtla