SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzda Kaydı, 2 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilin buzda kayıp şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Arapgir - Malatya karayolunun 7. kilometresinde meydana geldi. Halit Bozkurt yönetimindeki 44 HA 066 plakalı otomobil, yolların kardan buzlanması nedeniyle kayarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Halit Bozkurt ve otomobilde bulunan Fatih Bozkurt hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Arapgir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Akpınar’da ara sokak üzerinden çıkan ve sürücüsü belirlenemeyen 44..834 plakalı oto, 27 yaşındaki E.S. yönetiminde bulunan 44..0109 plakalı araca çarptı. Savrulan araçlar park halinde olan 44..235 ve 44..203 plakalı araçlarda hasara yol açtı. 44..834 plakalı aracın kimliği belirlenemeyen sürücüsü aracı bırakıp kaçarken, E.S.’nin yanı sıra park halindeki araçların sahipleri 45 yaşındaki İ.T. ve 42 yaşındaki V.Ç. şikayetçi oldular.

Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında 29 yaşındaki K.E. yönetiminde bulunan 44..690 plakalı otoyla 33 yaşındaki H.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Taştepe Mahalelesi’nde 46 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan 44..493 plakalı otonun sol arka tekerleği 11 yaşındaki E.Y.’nin ayağının üstünden geçerek yaraladı.

Özalper Mahallesi&nde 35 yaşındaki M.T.D. yönetiminde bulunan 44..329 plakalı oto ile 24 yaşındaki İ.T. yönetiminde bulunan 44..370 plakalı otolar çarpıştı, M.T.D. yaralandı.

Akpınar Aslantepe Caddesi’nde 48 yaşındaki O.G. 44..200 plakalı otosuyla giderken aniden yola çıkan Ş.B. adlı çocuğa çarptı ve yaraladı.

Başharık Mahallesi’nde 21 yaşındaki İ.A., 22.00 sıralarında bisikleti ile giderken dengesini kaybedip düştü ve yaralandı.

Çevreyolu’nda 41yaşındaki T.E. yönetimindeki otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaldırıma çarptı. Kazada sürücünün 36 yaşındaki karısı H.E. yaralandı.

Hastane Caddesi’nde 46 yaşındaki C.Ç. yönetiminde bulunan 44..939 plakalı belediye otobüsü ile 26 yaşındaki R.A. yönetiminde bulunan 49..082 plakalı oto çarpıştı. Otonun sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Çevreyolu’nda 70 yaşındaki M.Y. yönetiminde bulunan 44..456 plakalı otoyla giderken, aynı yönde giden ve plakası alınamayan aracın aniden fren yapması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybedip refüje çarptı ve yaralandı.

Hacıabdi Mahallesi’nde 66 yaşındaki H.S. yönetiminde bulunan 44..644 plakalı otonun çarptığı 30 yaşındaki S.Ö. adlı bayan yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi Karahan Mahallesi’nde 71 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..705 plakalı otonun çarptığı 72 yaşındaki M.T. yaralandı.

Malatya yönüne gelmekte olan S.B. yönetimindeki 23 FU 828 plakalı otomobil, Doğanşehir Erkenek Reşadiye mevkiinde devrildi, sürücü ile araçta bulunan C.G. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız