SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz'dan Futbolculara 'Tercih Benim' Uyarısı

0
Güncellendi - 2017-02-22 20:25:12
Buz'dan Futbolculara 'Tercih Benim' Uyarısı
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de 40 puanla zirvede yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 22’nci haftasında İstanbul’da, İzmir ekibi Altınordu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Ligin 21’nci haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u son dakikada bulduğu golle 2-1 yenen ve liderliğini sürdüren sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde, teknik direktör İrfan Buz yönetiminde çalıştı.

Takımın teknik patronu İrfan Buz, antrenman öncesi futbolcularıyla idman sahasında 10 dakika süren bir toplantı yaptı.

Futbolcularına özellikle oyuncu tercihleri konusunda sert uyarılarda bulunan Buz, “6 yabancı oyuncumuz var, 5’ini tercih ediyorum. O ya da bu bizi ilgilendirmez, tercihlerimizi takımımızı düşünerek yapıyoruz. Ben, futbolcularıma açık olmaya çalışıyorum. Seçimi biz yapmak durumundayız. Sizlerde kendinize bakıp, inanacaksınız. Biz şampiyon olacağız, bizi kimse durduramaz. Birbirimize daha fazla kenetleneceğiz” dedi.

TAKIM İKİ GRUP HALİNDE ÇALIŞTI

İrfan Buz’un futbolcularıyla idman sahasında yaptığı toplantı sonrası antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanda daha sonra futbolcular iki gruba ayrıldı. Sakatlıktan yeni çıkan Vedat Kapurtu, Sadık Çiftpınar ve Murat Akça’nın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında ilk 11’de forma giyen Ayite, Azubuike, Sedat Ağçay, Yiğitcan Erdoğan, İrfan Başaran, Caner Arıcı, Sezer Özmen, Dialiba, Pereira istasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise pas ve şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

Takımda sakatlığı bulunan forvet oyuncusu Ahmet Aras ise kondisyoner Evrim Esendemir nezaretinde düz koşu yaptı.

YABANCI FUTBOLCULARIN ARASINDAKİ DİYALOG HERKESİ GÜLDÜRDÜ

Takımda özellikle yabancı futbolcular arasındaki uyum ve birliktelik teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Altınordu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılarda, antrenman öncesi Ayite, Dialiba, Pereira, Azubuike ve Mba arasındaki diyalog gülüşmelere neden oldu.

Birbirleri arasındaki sıcak diyalogla birlikte art arda espriler yapan yabancı sporcular, teknik heyetinde yüzünü güldürdü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (7 yıl önce)
    azubukenin kontratını sezon bitmeden uzatmak lazım en az beş yıl,elde tutamazlar yoksa bedavaya gidecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Osman ağzıyla kuş tutsa forma giyemiyecek bu anlaşıldı. Malatyalı olması sahada olmasına engel galiba. Geçen sene kümede kalmamızda Osman'ın ilk 11 başlamasının payı büyük. Osman o kadar mı geriledi ki yedekten bile sahaya giremiyor. Amutu artık ilk geldiği forma giremez. Antep bld maçında önde olduğumuz anlarda forvet olarak girecek kişi Ahmet Aras'tı. O'na güvenmiyorsan orta sahayı kuvvetlendirmek için Osman''ı sokup Rahman orta sahay alınabilirdi. Amutu ile 10 kişi oynadık bunu herkes gördü.
    0
    0
    Yanıtla