SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzdan Kaydı.. 5 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobilin buzdan kayarak kanala uçması ve duvara çarpması sonucu bir ailenin 5 ferdi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Beydağı Mahallesi Kanal civarında meydana geldi.Mehmet Erdem Kızılboğa'nın (24) kullandığı 44 EH 447 plakalı otomobil, buzlu yolda kayarak kanala uçtu.

Susuz kanalın beton duvarları arasında askıda kalanotomobilin sürücüsü ile otomobilde bulunan Sevim Karataş (30), Furkan Karataş ( 5), Bülent Kısacık (20), Esin Karataş ( 7) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar 112 ambulansıyla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DİĞER KAZALAR..
Özalper Mahallesi 2. Caddede 45 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan oto ile giderken, aniden yola çıkan 8 yaşlarındaki N.E. adlı kız cocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

İnönü Caddesi ile Milli Egemenlik Caddesi’nin kesiştiği kavşakta 28 yaşındaki A.S. adlı bayan sürücü yönetimindeki otoyla 00.30 sıralarında kaldırım kenarında beklemekte olan 40 yaşlarındaki M.A. adlı şahsa çarparak yaraladı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 35 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 44..960 plakalı otomobil, yolun buzlu olması nedeniyle Akçadağ Karapınar mevkiinde kontroldan çıkıp elektrik direğine çarptı. Araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız