SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzlu Yol Kazaları

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yolların karlı ve buzlu olması yüzünden meydana gelen trafik kazalarında 9 kişinin yaralandıkları bildirildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 32 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 01..731 plakalı otomobil, Yeşilyurt Dedeköy mevkiinde yoldaki buzlanma nedeniyle kaza yaptı. 05.30 sıralarındaki kazada, otomobilin şarampola devrildiği ve sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Arguvan yönüne gitmekte olan 52 yaşındaki B.Y. yönetimindeki 44..594 plakalı minibüs İsakröy mevkiinde, buzlanma sonucu devrildi. Minibüs yolcularından 23 yaşındaki H.Y. yaralandı.

Yazıhan’ın Alican Köyü yakınındaki kazada, 36 yaşındaki M.L. yönetiminde bulunan 44..799 plakalı otosuyla Malatya’dan Yazıhan yönüne gitmekte iken, kar temizleme çalışması yapan 52 yaşındaki V.A. yönetiminde bulunan kepçeye çarptı. Kazada oto sürücüsünün yaralandığı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.

Merkezden Şehir Mezarlığı’nın da bulunduğu Yaka Mahallesi’ne doğru gitmekte olan 30 yaşındaki O.A. yönetiminde bulunan 44..410 plakalı kamyon ile karşı yönden gelmekte olan 25 yaşındaki Y.A. yönetimindeki 16..376 plakalı otomobil, yolun buzlu ve kaygan olması yüzünden çarpıştı. Kazada Y.A.’nın yanı sıra oğlu 6 yaşındaki Ö.A. yaralandılar.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 23 yaşındaki İ.Ç. yönetiminde bulunan 06…61 plakalı otomobil ile Akçadağ Develi mevkiinde buzlu yolda devrildi. Kazada 20 yaşındaki G.Ç., 21 yaşındaki Ü.A., 19 yaşındaki T.A. ile sürücü İ.Ç.’nin yaralandıkları bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız