SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzpark da Açıldı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park içerisinde yer alan Buzpark törenle açıldı.

Vali Ulvi Saran ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından açılan Buzpark'ta Milli Takım Buz Hokeyi'nde oynayan sporcular bir gösteri maçı yaptı. Vatandaşların büyük ilgisi altında gerçekleştirilen gösteri maçının ardından çocuklarda Buzpark'ta doyasıya eğlendi.

Malatya Girişim Grubu ortaklarından Mehmet Kavuk açılış öncesi yaptığı konuşmada, "Gençlere ve Malatyalılara hayırlı olsun, güzel bir hizmet oldu. İyi bir ekip çalışmasıyla bu pist oluşturuldu. Mutluyuz, Malatyalılara hayırlı olsun. Malatya bir yıldızla bu işlere başlamış oldu" dedi.

Buzpark işletmecisi Aliekber Ekici ise, "Malatya Girişim Grubu Malatyalılara yaraşır bir hizmet kazandırdı. Biz de onlarla birlikte böyle biz hizmet sundu" diye konuştu.

Gösteri maçı için Malatya'ya gelen A Milli Takım Buz Hokeyi takımı oyuncusu Çağrı Karabulut da, "A Milli takım sporcusu olarak Malatya'daki buz pisti açılışı bizleri sevindirdi. Buranın açılması ve bu sporun gelişmesi için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız