SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz'un Gözlüğünü Kim Kırdı?

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:28:23
Buz'un Gözlüğünü Kim Kırdı?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Ligin 12. haftasında Kayseri Erciyesspor'u sahasında 3-1 yenen Yeni Malatyaspor'da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Yeni Malatyaspor, 3,5 aylık iç saha galibiyeti hasretine, ligde zor günler geçiren Kayseri Erciyesspor karşısında son 19 dakikada bulduğu 3 golle son verdi. Yöneticisinden teknik heyetine, futbolcusundan kulüp personeline, taraftarından basın mensubuna kadar herkes galibiyetin keyfini çıkardı. Peki, maçta neler oldu?

-Galibiyeti bebeğiyle kutladı-

Geçtiğimiz haftalarda teknik direktör İrfan Buz tarafından kadro dışı bırakılan ve daha sonra affedilerek, Kayseri Erciyesspor maçı kadrosunda yer alan Musa Sinan Yılmazer'in karşılaşma sonrası yaşadığı sevinç ise görülmeye değerdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte eşi Gizem Yılmazer'in bulunduğu tribüne giden Musa, 5 aylık bebeği Musa Uzay'ı kucağına aldı.

Bebeğiyle saha ortasına giden Yılmazer, galibiyetin keyfini çıkardı.

-Bir taraftar takımını destekledi-

Karşılaşmanın en ilginç görüntüsünü Kayseri Erciyesspor'u desteklemeye gelen sadece bir taraftardı.

Misafir tribünde yerini alan mavi siyahlı takımın taraftarı, Derebeyleri taraftar grubunun muhteşem desteği altında sesini duyurmaya çalıştı ancak pekte başarılı olamadı.

Misafir tribünün tellerine 'kalsa da son nefes ille de Erciyes' pankartını açan taraftara, Malatyalı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Takımın desteklemeye gelen taraftarı alkışlayan Malatyalı taraftarlar, kendisine çay ikram ederek, misafirperverliklerini gösterdiler.

-Akpabio'nun pembe merakı sürüyor-

Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu George Akpabio, Kayseri Erciyesspor maçında yedek soyundu.

Yeni Malatyaspor’da İdmanlarda ve maçlarda yüksek bir performans ortaya koyan golcü oyuncusu George Akpabio’nun uğurlu pembe kramponlarına bir de pembe eldivenler eklendi.

Karşılaşmanın 63. dakikasında Kemal Cingirt'in yerine oyuna dahil olan Nijeryalı, uğurlu 'pembe' kramponlarıyla 84. dakikada Erciyes ağlarını havalandırdı. 

-Hocasının gözlüğünü kırdı-

Yeni Malatyaspor'da Kayseri Erciyesspor maçının galibiyetinin mimarı olan 10 numaralı orta saha oyuncusu İrfan Başaran, gol sevincini birlikte yaşadığı hocası İrfan Buz'un gözlüğünü kırdı.

İç sahada yaklaşık 3,5 ay sonra galip gelen Yeni Malatyaspor'da teknik heyet ve futbolcular, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan galibiyeti doyasıya kutladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sahaya giren teknik direktör İrfan Buz, takımına galibiyeti getiren İrfan Başaran'ı tebrik etti. Futbolcusuyla galibiyetin sevincini yaşayan İrfan Buz, Başaran'ın istemsiz bir hareketiyle gözlüklerinden oldu.

Basın toplantısına gözlüksüz gelen tecrübeli teknik adam, "Beni gözlüksüz göreceksiniz. Galibiyetin sevincinde iki tane İrfan birbirine sarılınca gözlük gitti" diye espri yaptı.

-Taraftarların Gevrek'ten isteği-

Kuşkusuz Kayseri Erciyesspor maçında alınan galibiyetin en büyük sevincini kulüp başkanı Adil Gevrek yaşadı.

Karşılaşma öncesi stat içerisinde futbolculara başarılar dileyen Gevrek, maçın bitiş düdüğüyle sahaya inerek, teknik heyet ve futbolcularla birlikte 3 puanı kutladı.

Maraton tribünündeki Derebeyleri taraftar grubuna desteklerinden dolayı teşekkür eden Gevrek, kendisine tezahüratlarda bulunan Kapalı tribündeki taraftarı da selamladı. Taraftarlar, yanlarına çağırdıkları Gevrek'e, 'Başkanım sizden tek isteğimiz transfer. Takıma transfer yapın. Birde bilet fiyatları çok yüksek, lütfen düşürün' talebinde bulundu.

Başkan Gevrek ise, 'Transferlerimiz olacak lütfen sabırlı olsun, bilet fiyatlarına da bakacağız' dedi.

Taraftarlar, maç sonrası 'bilet fiyatları düşsün İnönü dolsun' hashtagini açarak, destek talebinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız