SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 28. Haftada 2 Sıra Üste Çıktı

0
Güncellendi - 2020-06-23 02:14:03
BYMS 28. Haftada 2 Sıra Üste Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligde 28'inci hafta karşılaşmaları, Pazartesi gecesi oynanan A.Alanyaspor- Trabzonspor (2-2) ve F.Antalyaspor- Ç.Rizespor (3-1) karşılaşmalarıyla sona erdi. Geçtiğimiz Cumartesi gecesi kendi sahasında Göztepe'yi 2-1 yenerek, yaklaşık 6 ay sonra ligde ilk galibiyetini alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sondan 3. sırada girdiği 28. haftayı sondan 5'inci sıraya çıkarak tamamladı.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMU

Süper Ligde, Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi oynanan 9 karşılaşmada şu sonuçlar alındı:

Bu sonuçların ardından ligde puan sıralaması şöyle oluştu:

29. HAFTA MAÇLARI..

Ligin 29. haftasında Yeni Malatyaspor, 27 Haziran Cumartesi akşamı İstanbul'da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

29. haftanın programı şöyle:

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: B.Yeni Malatyaspor- Göztepe maçının seremonisi (Ferdi DURDU)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • AHMET (3 yıl önce)
    Bu takım düşmez dedim.Ancak futbolcuların özel bir gayreti olmazsa.Adil başkan çok para lazım oyunculara...Keseniz açık olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    Bu hafta herşey lehimize oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (3 yıl önce)
    En zor haftalardan bir tanesi. Rize denizliyi yenebilir ve üste çıkabilir. Diğer rakiplerimizin puan alacağını sanmıyorum. Bizim her türlü Fenerbahçe'den puan almamız lazım fenerden bir puan Gençlerbirliğinden üç puan bize ilaç olacaktır bizi ligde tutacaktır en büyük avantajımız Konya Kayseri ve Ankaragücü nün puan alacağı Mac kalmadı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • geçmişte olmaz denilenler oldu, masa başı oyunlarla, şikelerle, teşviklerle, tff oyunlarıyla, satılmış ve kumandalı hakemlerin verdiği bilincli ve kasıtlı kararlarla Malatyamız iki defa küme düşürüldüğünü unutmamak gerekir, futbol sadece sahada oynanan bir oyun değil, çok dikkatli olmamız, provokasyonlara dikkat etmemiz gerekir
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum yorumuna ekleme yapacak olursam Rize denizliyi yener de olası alacağımız fener galibiyeti bizi 12.sıraya kadar çıkarır. Aşağılarda Rize ve kasımpaşanın sıyrılacağını düşünüyorum. Gaziantep ve Antalya kurtardı. Denizli ve gençlerbirliği biraz daha aşağılara inecek Konya kayseri ve ankaragücü gidici gibi.
    0
    0
    Yanıtla