SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Ankaragücü'ne Bileniyor

0
Güncellendi - 2019-09-12 06:38:14
BYMS Ankaragücü'ne Bileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin dördüncü haftasında 15 Eylül Pazar günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde ilk 3 haftalık bölümde 1 galibiyet, 2’de mağlubiyet alarak 3 puan toplayan sarı kırmızılılar, ligin dördüncü haftasında MKE Ankaragücü’ne konuk olacak. Milli araya Alanyaspor mağlubiyetiyle giren Malatya ekibi, milli aranın ardından deplasmanda konuk olacağı MKE Ankaragücü karşısında mutlak 3 puanı hedefliyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Pazar günü Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleştiren antrenmana sakatlıkları bulunan Fofana ile Gökhan Töre katılmadı. Tedavileri devam eden Fofana ile Gökhan’ın MKE Ankaragücü maçında oynayamayacakları kaydedildi.

Öte yandan milli takımlarında bulunan İssam Chebake ile Hadebe de antrenmanda yer almadı. İssam ve Hadebe’nin yarın Malatya’ya gelecekleri ve antrenmana katılacakları kaydedildi. Her iki oyuncuda görev verilmesi halinde MKE Ankaragücü maçında forma giyebilecekler. Ayrıca, yeni transfer Sakıb Aytaç ise hafif sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Pas çalışmasıyla başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Dar alanda pas ve top kapma çalışmasıyla süren idman, teknik-taktik çalışmayla tamamlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kadir (4 yıl önce)
    şu antraman sahasının etrafı ağaçlandırıp yem yeşil bir görüntü verse ne olur sanki. bunu ne büyük şhr. belediyesi görüyo. ne malatyaspor yönetimi nede gençlik spor il müdürlüğü. antraman sahası şu görüntü aynı bir kuru yazı gibi görünüyo. yazık
    0
    0
    Yanıtla