SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS G.Saray İle 8'inci Kez Karşı Karşıya

0
Güncellendi - 2020-02-16 01:33:06
BYMS G.Saray İle 8'inci Kez Karşı Karşıya
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Galatasaray ile sekizinci kez karşı karşıya gelecek. İki takım şuana kadar 7 kez karşı karşıya gelirken, bu karşılaşmaların 2’sini BtcTurk Yeni Malatyaspor, 3’ü Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı.

BcTurk Yeni Malatyaspor ile Galatasaray şuana kadar 5’i Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 7 karşılaşma oynadı. 5 Süper Lig maçında 2 kez BtcTurk Yeni Malatyaspor, 2 kez de Galatasaray güldü. 1 Lig maçı ise beraberlikle sonuçlandı. İki takı 2 kez de kupa maçı oynadı. 1 karşılaşma beraberlikle sonuçlanırken, 1 karşılaşma ise Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İki ekip ilk olarak 2017-2018 sezonunun 16.haftasında karşı karşıya geldi. Malatya’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı. Sezonun ikinci yarısının 33.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 2-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Galatasaray, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısının 10.haftasında Malatya’da oynanan karşılaşmayı BtcTurk Yeni Malatyaspor 2-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısının 27.haftasında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 3-0 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İki takım 2018-2019 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde eşleşti. İstanbul’da oynanan ilk maç 0-0’lık eşitlikle sonuçlanırken, Malatya’da oynanan ikinci maçı ise Galatasaray 5-2 kazandı. 

2019-2020 sezondaki ilk maç Malatya’da oynandı. Sezonun beşinci haftasında 22 Eylül 2019’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Artik yonetimin onumuzdeki senenin calismalarina baslamasi gerekiyor. kaliteli erol bulut ayarinda bi hoca ile anlasacaklar. genc yetenekli gelecek vaad eden gencleri iyi kaliteli genc yabancilari takima kazandirabilirler. bu sene sergen yuzunden kupaya veda ettik antalya alanya yari final oynuyor. bi daha ayni hoca hatalarini yapmayacaklarini umuyorum onumuzdeki sezon. oyuncu gitmek ister normaldir ama iyi oyuncu mutlaka bulunmali. bonservis de 2 milyon eurodan asagi da oyuncu vermeyin kardesim gelen adamin adapte olmasi vs. uzun surec. 500 bin euro ya oyuncu gonderilmez. guilherme bizde olsa 2 milyon euro ya giderdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezon sonu ptt1.lig seneye de ptt 1lig hazirliklari yapsınlar getirdikleri hoca amatorrr not yönetim amatör bile olamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Kesin 5_0 yeneriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Puan hayal cok farkli bi mağlubiyete hazır olun
    0
    0
    Yanıtla