SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS- G.Saray Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2019-09-18 16:32:51
BYMS- G.Saray Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 22 Eylül Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Müsabakada düdük, Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler'de olacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Ligin beşinci haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Buna göre, 22 Eylül Pazar günü 19.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Galatasaray karşılaşmasını Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy ile Samsun Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Samet Çiçek yapacak. Mücadelede, İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmada İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mete Kalkavan VAR, Karşılaşmada İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Esat Sancaktar ise AVAR Hakemi olarak görev yapacak.

Süper Ligin beşinci haftasında oynanacak olan karşılaşmalarda görev yapacak olan hakemler şöyle:

20 Eylül Cuma

20.30 Göztepe-Konyaspor: Özgür Yankaya

21 Eylül Cumartesi

15.00 Kasımpaşa-Antalyaspor: Koray Gençerler

17.30 İstikbal Mobilya Kayserispor-Yukatel Denizlispor: Hüseyin Göçek

20.00 Fenerbahçe-MKE Ankaragücü: Abdulkadir Bitigen

22 Eylül Pazar

14.00 Çaykur Rizespor-Gazişehir Gaziantep: Serkan Tokat

16.30 Gençlerbirliği-Aytemiz Alanyaspor: Zorbay Küçük

19.00 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Galatasaray: Arda Kardeşler

23 Eylül Pazartesi

20.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu

20.00 Beşiktaş-Medipol Başakşehir: Suat Arslanboğa.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fırat (4 yıl önce)
    Hiç şaşırmadım. Nedir bu Anadolu takımlarının bu hakemlerden çektiği
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (4 yıl önce)
    Arda Kardeşler bize neden veriliyor kasıt aramamak mümkün değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu Arda 3 büyük lerle kardeş..Maçın sonu belli oldu..Penaltı, kırmızı kart Vs. .Kardeşleri için herşeyi yapacaktir.
    0
    0
    Yanıtla