SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2019-09-17 15:35:17
BYMS Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin beşinci haftasında sahasında Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Ligde geride kalan 4 haftada 2 galibiyet, 2'de mağlubiyet alarak 6 puan toplayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin beşinci haftasında sahasında Yeni Malatya Stadyumu'nda Galatasaray'ı konuk edecek.

Sezona Medipol Başakşehir galibiyetiyle başlayan ancak sonrasında Trabzonspor ve Aytemiz Alanyaspor'a kaybederek milli araya moralsiz giren sarı kırmızılılar, ligin dördüncü haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü'nü 4-0 yenerek, yeniden moral depolayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Galatasaray karşılaşmasıyla galibiyet serisi yakalamak istiyor.

MKE Ankaragücü maçıyla birlikte yeniden moral depolayan ve puanını 6'ya yükselten sarı kırmızılılar, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Gökhan Töre katılmadı. Sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyen Fofana ise takımdan ayrı çalışmasını sürdürdü. Çalışmalar esnasında futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Keşke İstanbul takımları gelince olan ilgi her takıma olsa. Daha doğrusu malatyaspor umuzu her maçta yanında olup destek versek .İns stad tam dolar ve iyi bir destek alır takımımız .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Y.Malatyasporumuza özellikle taraftar inanır takımı iyi desteklerse ilk beş içinde Ligi bitireceğimizi düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM 44 (4 yıl önce)
    SERGEN HOCA VE TAKIM GS YI RAHAT YENER BIR HAKEM KAZASI OLMASA ÇÜNKÜ PARA CEZASI BIZI OLUMSUZ ETKILER BIR KIRMIZI KART COK ŞEY DEĞIŞTIRIR INŞALLAH BU GIBI KÖTÜ SENERYOLAR OLMAZ PUANIMIZI 9 OLUR
    0
    0
    Yanıtla
  • günpınarlı (4 yıl önce)
    Geçen hafta takımı eleştirenlere "ya iyi şeyler söyleyin ya da susun takımın moralini bozmayın" demiştim. Takımımız bizi sevindirdi. Galatasaraya da aynı tarife uygularsa taaa İstanbuldan Malatyaya maça geleceğim...
    0
    0
    Yanıtla