SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Günde Çift Antrenmanla Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2020-05-22 09:29:29
BYMS Günde Çift Antrenmanla Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde kalan 8 maçı oynamak için gruplar halinde, sosyal mesafe kuralları ve TFF Sağlık Kurulu’nun öneri paketi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı siyahlılar, Türkiye Futbol Federasyonu’nun liglerin yeniden başlama tarihini açıklamasının ardından 11 Mayıs’ta Malatya’da toplanmıştı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde toplanan futbolcular, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde hazırlıklarına devam ediyor.

Ligde kalan 8 maça en iyi şekilde hazırlanarak, ligde kalmayı hedefleyen BtcTurk Yeni Malatyaspor,  koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında park ve mesire alanlarında piknik, spor ve yürüyüş gibi faaliyetlere yasak getirilmesinin ardından boş kalan Turgut Özal Tabiat Parkı’ndaki alanı da çalışmalar esnasında değerlendiriyor.

Günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı siyahlılar, koşu ve dayanıklılık çalışmalarının yanı sıra top çalışması da yapıyor.

Ligin 12 Haziran’da yeniden başlaması planı dahilinde futbolcularını kalan 8 maça en iyi şekilde hazırlamak isteyen tecrüveli teknik adam Hikmet Karaman, yardımcılarıyla birlikte yoğun bir mesai harcıyor. Koronavirüs sürecinde evlerinde kalan ve bireysel antrenmanlar yapan futbolcularını fizik olarak yeniden üst seviyeye çıkarmak isteyen tecrübeli teknik adam, futbolcularını mental anlamda da hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

BİFOUMA’DAN ANTRENMAN POZU

Trabzonspor ile 11 Mart’taki erteleme maçında forma giyen Bifouma, daha sonra yurt dışına çıktığı için 26.haftada deplasmanda Hes Kablo Kayserispor maçının kadrosuna alınmamış ve kontrole gönderilmişti. Bifouma’nın test sonuçları negatif çıkmış, Kongolu oyuncu daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla özür dilemişti.

Koronavirüs sürecinde bireysel çalışmalarını evinde sürdüren Bifouma, antrenman sahasında kulübün medya ekibine verdiği pozla dikkat çekti.

Teknik direktör Hikmet Karaman, Bifouma’nın Trabzonspor maçı sonrası yurt dışına çıkması sonrası yaşananları şöyle anlatmıştı: “Kayserispor maçına giderken bazı futbolcular yanımıza geldi, ‘Bifouma otobüse binerse biz binmeyiz’ dediler. Başkan kendisini kontrole gönderdi. Önemli olan takımın, insanların sağlığıdır. Kayserispor maçında çok ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Ama biz insan sağlığını ön planda düşündüğümüz için böyle bir karar aldık.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız