SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Haftayı 10. Sırada Tamamladı

0
Güncellendi - 2020-02-10 22:19:21
BYMS Haftayı 10. Sırada Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de bir maçı eksik olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 21.haftayı 24 puanla 10.sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı 3 karşılaşmada galibiyetle tanışamamasının yanı sıra hanesine puan yazdıramadı.

Süper Lig’de 21.hafta geride kaldı. Ligde bir maçı eksik olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu ve haftayı puansız kapattı. İkinci yarıda bir maçı ertelenen sarı kırmızılılar, oynadıkları 3 karşılaşmayı kaybetti.

Süper Lig’de 21.hafta maçları Göztepe-Çaykur Rizespor karşılaşmasının ertelenmesiyle birlikte tamamlanmış oldu. 21.haftada şu sonuçlar alındı:

BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

İttifak Holding Konyaspor-Yukatel Denizlispor: 0-0

Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-2

Beşiktaş-Gaziantep Futbol Kulübü: 3-0

Fenerbahçe-Aytemiz Alanyaspor: 1-1

Hes Kablo Kayserispor-Fraport-TAV Antalyaspor: 2-2

Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir: 1-1

Kasımpaşa-Galatasaray: 0-3

Göztepe-Çaykur Rizespor (ertelendi)

Ligin 21.haftası Demir Grup Sivasspor’un liderliğiyle geçildi. Kırmızı beyazlılar, 21 haftada topladığı 42 puanla zirvede yer aldı.

Süper Lig’de bir maçı eksik olan Trabzonspor 41 puanla ikinci sırada yer alırken, 40 puanlı Medipol Başakşehir üçüncü sırada haftayı tamamladı. 39’ar puanlı takımlardan Aytemiz Alanyaspor dördüncü, Galatasaray ise beşinci sırada yer aldı. 

Ligde altıncı sıradaki Fenerbahçe’nin 38, yedinci sıradaki Beşiktaş’ın 36, sekizinci sıradaki Göztepe’nin 30, dokuzuncu sıradaki Gaziantep Futbol Kulübü’nün 27 puanı bulunuyor. 

21 hafta sonunda 24’er puan toplayan takımlardan BtcTurk Yeni Malatyaspor 10, Yukatel Denizlispor 11, Çaykur Rizespor ise 12.sırada bulunuyor. Ligde; 21 puanlı Gençlerbirliği 13, 20 puanlı İttifak Holding Konyaspor 14, 19 puanlı Fraport-TAV Antalyaspor 15, 17 puanlı MKE Ankaragücü 16, 16 puanlı Kasımpaşa 17, 12 puanlı Hes Kablo Kayserispor ise 18.sırada yer alıyor. 

Son puan durumu şöyle:

22. HAFTA MAÇLARI

Süper Lig’de 22.hafta karşılaşmaları 14, 15, 16 ve 17 Şubat tarihlerinde oynanacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 22.haftada 16 Şubat Pazar günü 19.00’da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de 22.hafta karşılaşmalarının programı şöyle:

14 Şubat Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Beşiktaş

15 Şubat Cumartesi

14.00 Yukatel Denizlispor-Hes Kablo Kayserispor

17.00 İttifak Holding Konyaspor-Göztepe

20.00 MKE Ankaragücü-Fenerbahçe 

16 Şubat Pazar

13.30 Aytemiz Alanyaspor-Gençlerbirliği

16.00 Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor

19.00 Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor 

17 Şubat Pazartesi

20.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Çaykur Rizespor

20.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Kasımpaşa.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: B.Yeni Malatyaspor- Ankaragücü maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kadir (4 yıl önce)
    her bölgede de üretken değiliz. yenileri görmedik. iyi dedğimiz bifuma kendi kendine çalım atan kişi ve çok bencil. bunun yanında kaptırdığı topların peşinede düşmüyo. madem arap takımları bu adama iki milyon yuro verdiler neden gönderip yerine bencil olmayan bi adam almadınız. gökhan töre zaten belli faydaıs yok. getirdiği hocayla da adil gevrek takımı resmen yok etti. inşallah yanılırım. kayseri.. ankaragücü. ve malatyaspora tff.1.lig yakın gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    üretkenlik malesef yok. kanatlar ceza sahasını besleyemiyor. orta saha üretken değil. sakıp gibi vasat bi sol begi görünce o yaşlı dediğimiz sisokkoyu mumla arıyoruz. butaibe harika goller attırıyordu. perera yine aynı şekil. yapttığı bindirmelerler gol atırıyordu. en iyi asis yapan gülermeyide gönderdiniz gökhan töre bir maç var üç maç yok. orta sahan ve kanatların çalışmazsa. defansında da mustafa akbaş gibi canlı bomba varken. mina zaten ağır ilk geldiği seneki gibi değil. yeniler duruyorken ahmet ıldız de kurtarıcı olursa düşmeye en büyük adayız
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Menejer kaziğı futbolcular 37 yaşindaki umut bulut diğer getirilenlerde kulüplerinden kovalanan formsuz futbolcular alınan futbolcuların hepsi menejer kaziğı artıben tranafer yaptim demek için camia ve taraftar baskisını bi nebze almak için yapılmış sağ açikta sol bek oynatan hoca gördünüz mü onuda sagolsun yeni hoca kemal özdeş yaptı bu adam hoca fakan değil futbol un F sini bilmiyor ayni Adik Gevrek gibi anlaşılan adil gevrek son görevi bu takimi ligden düşürüp istanbul a gitmek takimin kasasi boş o kadar futbolcu sat o kadar galibiyet primi al ama kasan boş futbolcunun maaşini bile ödeme Adil gevrek İstiifa etmeden bu takim iflah olmaz Kemal Özdeş bu takimi yüzde yüz düşürür hoca falan değill
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Çöküş devam ediyor devre arasinda bir tane işe yarar futbolcu alınmamış açikcasi adil gevrek ve trolleri bu takimi batirmaya ligden düşürmeye Malatya nın imajını bitirme derdindee
    0
    0
    Yanıtla