SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, İkinci Hafta İçi Maçına Çıkacak

0
Güncellendi - 2019-10-18 20:42:11
BYMS, İkinci Hafta İçi Maçına Çıkacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon ikinci hafta içi karşılaşmasına çıkacak. Daha önce bir kez hafta içi maçı oynayan sarı kırmızılılar, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı.

Süper Ligin sekizinci haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, 21 Ekim Pazartesi günü 20.00'da deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, ligde geride kalan 7 haftalık bölümde hafta sonunda 6 karşılaşmaya çıkarken, sadece bir maçını hafta içerisinde oynadı.

Sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de 7 haftalık bölümde, 6 karşılaşmasını Pazar günü oynadı. Malatya ekibi, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 1 beraberlik, 3'te mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılılar, hafta içi ise şuana kadar bir karşılaşma oynadı. 4 Ekim Cuma günü sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmayı 5-1 kazandı.

DEPLASMANDA DÖRDÜNCÜ MAÇ

Sarı kırmızılılar, Spor Toto Süper Lig'de 7 karşılaşmanın 4'ünü içerde, 3'ünü ise deplasmanda oynadı. Malatya ekibi, iç sahada oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1'de mağlubiyet alarak 7 puan topladı. Sarı kırmızılılar, deplasmanda ise 3 karşılaşmaya çıkarken, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 2'de mağlubiyet alarak 3 puan toplayabildi.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda şuana kadar 3 maç oynarken, bu karşılaşmalarda sadece 1 galibiyet alabildi. Sarı kırmızılılar, İttifak Holding Konyaspor maçıyla dördüncü deplasman maçını oynayacak.

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un şuana kadar 3 deplasman karşılaşmasında aldığı sonuçlar şöyle:

İkinci hafta: Trabzonspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

Dördüncü hafta MKE Ankaragücü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-4

Altıncı hafta Antalyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-0.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: BtcTurk Yeni Malatyaspor'un 5-1 kazandığı Y.Denizlispor maçına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • İsmail (4 yıl önce)
    İNŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Isallah puan Alirsiniz cunku konya sporda.iyi Takim
    0
    0
    Yanıtla