SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS İle Gençlerbirliği 5. Kez Karşı Karşıya

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekipleri BcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, tarihlerinde beşinci kez karşı karşıya gelecek. İki takımın daha önce oynadığı 4 karşılaşmada Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü dikkat çekiyor.

Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği, daha önce 1’i Ziraat Türkiye Kupası, 3’ü ise Süper Lig olmak üzere 4 maçta karşı karşıya geldi. Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de oynanan karşılaşmalarda rakibine karşı kaybetti. Sarı siyahlı takım, 3 Süper Lig karşılaşmasında 2 kez galip gelirken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor’u sadece 2011 yılındaki kupa maçında mağlup edebildi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Gençlerbirliği daha önce 2011 yılında Ziraat Türkiye Kupası’nda karşı karşıya geldi. 16 Ocak 2011 yılında Ankara’da oynanan karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-0 kazandı. 

2017-2018 sezonunun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşma 1-0 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 4-1 Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. 

İki ekip bir sezonluk aranın ardından 2019-2020 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de buluştu. Bu sezonun ilk yarısında Ankara’da oynanan karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Yeni Malatyaspor’un gollerini Thievy Bifouma ile Robin Yalçın (2) kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: İki takım arasında ligin ilk yarısında 29 Kasım 2019 günü Ankara'da oynanan maçtan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • çakırrr (3 yıl önce)
    siz bu maçta 5 gol atında,hakemin elini kolunu bağlayın.kayseri bölgesi hakemi,tarafsız olması imkansız.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (3 yıl önce)
    Maçın hakemi neye etki edecek.BİTİGEN dürüst bir hakem.Hakem kafayı oyuna takalım.takalım . Kayseri yi kurtarmak için hangi skor olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Yatıp Kalkıp Bizi Bu duruma getiren Şahsa BEDDUA ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    bir kart birde penalti şimdiki hakimiyet hakemde o ne derse o olur emre ne oldu kim ne dedi cezami aldi biz kizdik ağladik o kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • Tunç44 (3 yıl önce)
    Haberin içeriğine bakın bi dikkatsizce yazılan bi haber. Malatya 3 defa yenilmiş yazıyo sonra malatya üstünlük sağlamış diyo nasıl haber yazma bu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali hikmet (3 yıl önce)
    Macın hskemine dikkat kayseri bölgesi hakemi
    0
    0
    Yanıtla