SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, İstanbul’da Bir Kez Güldü

0
Güncellendi - 2020-01-18 06:57:36
BYMS, İstanbul’da Bir Kez Güldü
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 18.haftasında Cumartesi günü 17.00’da İstanbul’da Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar, İstanbul deplasmanında şuana kadar oynadığı 12 karşılaşmada sadece 1 kez galip gelebildi.

 2019-2020 sezonunun ilk yarısını 24 puanda tamamlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ikinci yarının ilk maçını deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacak.

 Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Demir Grup Sivasspor’a 4-0 mağlup olan sarı kırmızılı takımda teknik direktör Sergen Yalçın ile yollar ayrılırken takımı, Medipol Başakşehir karşılaşmasına sportif direktör Ali Ravcı hazırladı.

 Sezonun ilk yarısında 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5’te mağlubiyet yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanlarında galip gelemem şansızlığını da 15.haftadaki Beşiktaş karşılaşmasında kırmıştı.

 Süper Lig’de yer aldığı 2017-2018 sezonundan buyana İstanbul takımlarına karşı deplasmanda galibiyet elde edemeyen sarı kırmızılı takım, bu sezon 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0’lık skorla mağlup etti ve bir ilki başardı.

 Ligde üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar İstanbul takımlarına karşı deplasmanda oynadığı 12 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 9’da mağlubiyet yaşadı.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un İstanbul takımlarına karşı deplasmanda aldığı sonuçlar şöyle:

 2017-2018 sezonu

4.hafta Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor: 3-2

8.hafta Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 3-1

28.hafta Medipol Başakşehir-Yeni Malatyaspor: 1-0

30.hafta Beşiktaş-Yeni Malatyaspor: 3-1

33.hafta Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 2-0

 2018-2019 sezonu

5.hafta Beşiktaş-Yeni Malatyaspor: 2-1

7.hafta Medipol Başakşehir-Yeni Malatyaspor: 1-1

13.hafta Kasımpaşa-Yeni Malatyaspor: 3-0

19.hafta Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor: 3-2

27.hafta Galatasaray-Yeni Malatyaspor: 3-0

 2019-2020 sezonu

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

15.hafta Beşiktaş-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 0-2.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Uzaktakimalatyalı (4 yıl önce)
    Ali ravcı gayet de başarılı olur geçen yılda geçiş döneminde iyi katkı vermişti. Ancak ekibi ve sistemi olan bir hoca şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (4 yıl önce)
    Dahada gülemeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Başakşehirden 1 puan alınırsa süper olur.Ancak takımın şu andaki durumuna bakılırsa işimiz çok zor.Hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Bu yönetim ve ali tavci ile bir daha mı gülecek saniyorsunuz size birsey diyimmi gerçekler acıdir fena fark yiyicek ali ravci ile bu takim 4 den fazla olursa kimse şaşırmasın
    0
    0
    Yanıtla