SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Kazanıp Rahat Bir Nefes Almak İstiyor

0
Güncellendi - 2020-03-06 16:55:20
BYMS Kazanıp Rahat Bir Nefes Almak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, İttifak Holding Konyaspor karşısında 3 puanı alarak ligde rahat bir nefes almak istiyor. 

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor, yarın saat 14.00’te Yeni Malatya Stadyumu’nda İttifak Holding Konyaspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. 

Süper Lig’de bir maçı eksik olan ve oynadığı 23 karşılaşmada topladığı 24 puan ile 13.sırada yer alan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda henüz hanesine puan yazdırmayı başaramadı. Teknik direktör Hikmet Karaman ile ilk maçına çıkacak olan sarı kırmızılılar, evinde kazanarak ilerleyen haftalar için korkulu rüya görmek istemiyor. 

İKİNCİ YARI KABUS GİBİ GEÇİYOR

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor için 2019-2020 sezonunu ikinci yarısı kabus gibi geçiyor. 

Ligin ilk yarısında 17 haftalık bölümde 24 puan toplayan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda oynadığı 6 karşılaşmayı da kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

İkinci yarıya Medipol Başakşehir deplasmanında aldığı 4-1’lik mağlubiyetle başlayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Aytemiz Alanyaspor ve Fraport-TAV Antalyaspor’a 2-1, MKE Ankaragücü ve Galatasaray’a 1-0, Yukatel Denizlispor’a ise 2-0’lık skorla mağlup oldu. 

EVİNDE GALİBİYETE HASRET KALDILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde uzun süredir sahasında maç kazanamıyor. Sarı kırmızılılar, son olarak 9.haftada sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup etmişti. 

Süper Ligde üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz iki sezona nazaran bu sezon sahasında istediği sonuçları alamıyor. Malatya temsilcisi, şuana kadar sahasında oynadığı 10 karşılaşmada 11 puan toplayabildi. 

Ligde bu sezon şuana kadar 24 puan toplayabilen Malatya temsilcisi, 24 puanın 11’ini iç sahasında kazanabildi. Sahasında çıktığı 10 karşılaşmada sadece 3 kez galip gelebilen sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 4 karşılaşmayı ise kaybetti. BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında oynadığı 10 lig maçında rakip ağları 17 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü. 

KARŞILAŞMAYI CÜNEYT ÇAKIR YÖNETECEK

BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Mücadelede, Rize Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Dereci ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Kadir Sağlam yapacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız