SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 'Ligin En Hırçınları' Arasında!

0
Güncellendi - 2020-01-02 02:36:53
BYMS 'Ligin En Hırçınları' Arasında!
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısı itibariyle gördüğü kart sayılarına göre en hırçın takımlar arasında yer aldı. 

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ilk yarısı tamamlandı. Yeni Malatyaspor, sezonun ilk yarısında 17 haftalık bölümde 6 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılı takım, 17 hafta sonunda topladığı 24 puan ve gol averajıyla sekizinci sırada yer aldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, ligin ilk yarısında 41 sarı 4’te kırmızı kart gördü. Sarı kırmızılılar, Beşiktaş, Gençlerbirliği, Gaziantep Futbol Kulübü, Göztepe, İstikbal Mobilya Kayserispor, İttifak Holding Konyaspor, Kasımpaşa ve MKE Ankaragücü ile birlikte ilk yarının en hırçın takımı oldu.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Adis Jahovic, Mustafa Akbaş, Robin Yalçın ve Eren Tozlu 1’er kırmızı kart gördü. 

Sarı kırmızılılarda defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile Robin Yalçın 3 sarı 1 de kırmızı kartla oynadı. Takımın forvet oyuncuları Adis Jahovic ile Eren Tozlu ise ilk 11’de başladığı 17 karşılaşmada 1 sarı, 1 de kırmızı kart gördü. Sağ bek oyuncusu Ghaylen Chaaleli, İssam Chebake ve Sakıb Aytaç ilk yarı itibariyle 4’er sarı kart gördü.

Guilherme Costa Marques, Mitchell Donald, Afriye Acquah, Murat Yıldırım ve Erkan Kaş 3’er, Teenage Hadebe ve Moryke Fofana 2’şer, Thievy Bifouma, Özer Özdemir ve Arturo Mina 1’er sarı kart gördü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız