SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Eksiğine Rağmen BYMS'nin Yeri Değişmedi

0
Güncellendi - 2020-01-28 00:28:01
Maç Eksiğine Rağmen BYMS'nin Yeri Değişmedi
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasını maç yapmadan geçirirken, puan tablosundaki sıralaması değişmedi. Sarı kırmızılılar, 24 puanla 9.sırada kaldı.

19. HAFTA VE PUAN SIRALAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), merkez üssü Sivrice olan ve Elazığ ile Malatya’da can kayıplarına yol açan deprem nedeniyle Süper Lig'in 19. Haftasında 27 Ocak Pazartesi günü oynanması planlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçını ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. Bu nedenle BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor karşılaşması oynanmadı. 

Süper Lig’de 19.hafta karşılaşmaları Demir Grup Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla birlikte tamamlandı. 10.haftayı maç yapmadan geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24 puanla 9.sırada yer aldı.

Süper Ligin 19.haftasında oynanan karşılaşmalarda şu sonuçlar alındı:

Gençlerbirliği-Gaziantep Futbol Kulübü: 1-0

Hes Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü: 1-1

Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: 1-2

Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: 2-0

Yukatel Denizlispor-Antalyaspor: 0-3

Göztepe-Beşiktaş: 2-1

İttifak Holding Konyaspor-Galatasaray: 0-3

Demir Grup Sivasspor-Çaykur Rizespor: 1-1

BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor: (Ertelendi)

Ligde 19.hafta karşılaşmalarının ardından oluşan puan durumunda Demir Grup Sivasspor, 41 puanla liderliğini sürdürdü. Kırmızı beyazlılar, sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmada 1 puan son dakikada kurtardı. 

Sahasında Medipol Başakşehir’i 2-0’lık skorla mağlup eden Fenerbahçe ise Trabzonspor’un haftayı maç yapmadan geçirmesinin ardından ikinci sırada yer aldı. 

Deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-0 mağlup olan Medipol Başakşehir, maç fazlasıyla üçüncü sırada yer aldı. Deprem nedeniyle 19.haftada maç oynamayan Trabzonspor, 35 puan ve gol averajıyla dördüncü sırada yer aldı. 35 puanlı Aytemiz Alanyaspor ise beşinci sırada bulunuyor. 

Ligde geride kalan 19 hafta sonunda 33 puanlı Galatasaray 6, 30 puanlı Beşiktaş 7, 29 puanlı Göztepe ise 8.sırada yer alıyor. 

Ligde 24’er puanlı üç takımdan BtcTurk Yeni Malatyaspor 9, Gaziantep Futbol Kulübü 10, Çaykur Rizespor ise 11.sırada bulunuyor. BtcTurk Yeni Malatyaspor, Elazığ Sivrice’de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle Trabzonspor ile oynaması planlanan karşılaşmanın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ertelenmesi nedeniyle haftayı maç yapmanda geçirdi. 

Süper Lig’de 19 haftalık bölümde 22 puan toplayan Yukatel Denizlispor 12, 21 puanlı Gençlerbirliği 13, 18 puanlı İttifak Holding Konyaspor 18, 17 puanlı Antalyaspor ise 15.sırada yer alıyor. 

Ligin son üç sırasında ise 15 puanlı Kasımpaşa 16, 13 puanlı MKE Ankaragücü 17, 11 puanlı Hes Kablo Kayserispor ise 18.sırada bulunuyor.

Süper Ligin 19.haftasında oluşan puan durumu şöyle:

 

20. HAFTA MAÇLARI..

Süper Ligin 20.hafta karşılaşmaları ise 31 Ocak, 1, 2 ve 3 Şubat tarihlerinde oynanacak. 31 Ocak’ta oynanacak olan Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği karşılaşmasıyla başlayacak olan 20.hafta heyecanı, 3 Şubat’ta oynanacak olan Yukatel Denizlispor-Göztepe karşılaşmasıyla tamamlanacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 20.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 2 Şubat Pazar günü 16.00’da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak.

Süper Lig’de 20.haftada oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

31 Ocak Cuma

20.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

1 Şubat Cumartesi

14.00 Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor (Antalya Stadyumu)

17.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş (Çaykur Didi Stadı)

20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe (Şenol Güneş Spor Kompleksi) 

2 Şubat Pazar

13.30 MKE Ankaragücü-Kasımpaşa (Eryaman Stadyumu)

16.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Demir Grup Sivasspor (Kalyon Stadyumu)

16.00 Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

19.00 Galatasaray-Hes Kablo Kayserispor (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

3 Şubat Pazartesi

20.00 Yukatel Denizlispor-Göztepe (Denizli Atatürk Stadı).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız