SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Sivasspor'la Kupa Rövanşında

0
Güncellendi - 2020-01-23 16:33:22
BYMS Sivasspor'la Kupa Rövanşında
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nun rövanşında Süper Ligin lideri Demir Grup Sivasspor ile yarın sahasında karşı karşıya gelecek. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 4-0 kaybettiği karşılaşmanın rövanşında, Perşembe günü saat 14.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turunda BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasında Sivas’ta oynanan ilk karşılaşma kırmızı beyazlıların 4-0 üstünlüğüyle tamamlanmıştı. Demir Grup Sivasspor’a galibiyeti getiren golleri Mert Hakan Yandaş (2), Emre Kılınç ve Yatabare kaydetmişti.

SON 5 MAÇTA ÜSTÜN OLAN TARAF SİVASSPOR

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasında oynanan 4’ü Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 5 karşılaşmada Sivasspor’un üstünlüğü bulunuyor. 

28 Ocak 2018’de Malatya’da oynanan Süper Lig mücadelesini BtcTurk Yeni Malatyaspor, Adem B

Büyük’ün 77.dakikada kaydettiği golle 1-0 kazanmıştı. 7 Ekim 2018’de Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma ise 4-4’lük eşitlikle sonuçlanmıştı. 

Geçtiğimi sezon Süper Ligin ilk yarısında Sivas’ta oynanan karşılaşma ise 2-0 Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

Bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı ise Demir Grup Sivasspor 3-1 kazandı.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Sivas’ta oynanan ilk karşılaşma ise 4-0 Demir Grup Sivasspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı. 

MÜCADELEYİ ÖĞRETMENOĞLU YÖNETECEK

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki rövanş karşılaşmasını Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Mehmet Salih Mazlum ile Deniz Caner Özaral yapacak. Mücadelede, Burdur Bölgesi Klasman Hakemi Alper Oran ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Mücadelenin VAR hakemliğini Bursa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Arda Kardeşler, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Klasman Hakemi Burak Pakkan yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AKAB (4 yıl önce)
    Sivas malatya icin real madrit gibi geliyor...alt ligde bile bizden ustundu....
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    İlk mactaki hezimeti dusunmeden Malatyaspora yakisan onurlu bir mucadele bekliyoruz sizden oynayacaginiz futbolla taraftara tekrar umut olmalisiniz haydi yeni malatya
    0
    0
    Yanıtla