SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS, TFF'nin Kararına Göre Toplanacak

0
Güncellendi - 2020-04-08 01:56:33
BYMS, TFF'nin Kararına Göre Toplanacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs (kovid-19) salgını nedeniyle askıya alınan ligin yeniden başlayacağı tarihin netleşmesine göre toplanacak.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin sportif tedbirler kapsamında liglerin ertelenme kararının ardından BtcTurk Yeni Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular izne ayrılmıştı. Liglerin ne zaman başlayacağının netlik kazanmaması ve koronavirüs ile mücadelenin sürmesi nedeniyle takım henüz toplanmazken futbolcular, evlerinde teknik heyet tarafından kendilerine verilen program kapsamında bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. 

Futbolcuların yaptıkları çalışmalar, teknik heyet tarafından kontrol edilirken sarı kırmızılı kulüp, resmi sosyal medya hesabından kimi zaman futbolcuların yaptıkları çalışmaları paylaşıyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ne zaman toplanacağı ise henüz netlik kazanmadı. Sarı kırmızılı takım, ligin yeniden başlayacağı tarihin netleşmesine göre toplanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Liglerle ilgili süreç; devletimizin kararları, Bilim Kurulu'nun tavsiye raporları, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın koordinasyonuyla UEFA'nın da görüşleri doğrultusunda Mayıs ayının ilk haftasında TFF Yönetim Kurulu tarafından yeniden değerlendirilecektir. Bu durumda takımlarımızın hazırlık süreci de göz önünde bulundurulduğunda liglerimiz en erken Haziran ayı başında oynanabilecektir. Federasyonumuzun gelişmelere göre yukarıda belirtilen tüm şartlara uygun olarak 10 alternatifli senaryosu, planı ve programı da hazırdır” ifadelerine yer vermişti. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün teknik direktörü Hikmet Karaman, ligin yeniden başlamasıyla ilgili “Birincisi erken dönemde hastalığı engelleme başarısını göstermemiz gerekiyor. Erken bir dönemde biz bu yayılmayı engellememiz lazım. Bu engellendikten sonra önümüzdeki 10 gün içerisinde mutlaka belli olacaktır. O zaman bir tarih söyleyin, bu tarih içerisinde de normalde 5 ila 7 hafta içerisinde kulüpler kampa gittiği zaman teknik adamlar takımı hazırlayabiliyor. Ama biz aynı futbolcularla devam edeceğiz. Üzerlerine yeni transferler gelmeyecek. Bildiğimiz, tanıdığımız ve bugüne kadar birlikte oynayan oyuncu grupları var. Bu bir kere işin pozitif tarafı. Ama bilimsel olarak da takımı hazırlamak gerekiyor. Ben, 4 ila 5 hafta içerisinde çok rahatlıkla son 8 haftayı bitirebiliriz diye düşünüyorum” yorumunda bulunmuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Söyleyecek hiç bir şey bulamyorum. Bu takım ne Adil Gevrek in ne de başka kimsenin babasının malı değil. Başta güzel bir takım kurdu. Lig sıralamsında çok da iyi yerlerdeydi. Ancak bu takımı güçlendireceğine bozmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Sonunda düşme hattına ittiler. Kardeşim bu takım senin babanın malı değil. Beceremiyorum de çekil kenara, belki senden daha iyisi gelir. Takım uçurumun başına gelmiş, hala şu kadar maçı kazanırsak ligde kalırız. Sen en son ne zaman galibiyet aldın diye sormazlarmı adama. Çocuk mu kandırıyorsun. Son 5 haftada sadece bir tane beraberliğin var gerisi mağlubiyet. Hala insanlara ümit veriyor Gevrek başkan. Geride kalanları kazanırsak falan filan. Yapamıyorsun. Başarısız oldun. İstifa et. Düş yakamızdan. Bu takım kimsenin babsının malı değil. Ancak işte koltuk çok değerli. Ne yapacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Hiç toplamasınlar çok iyi bir futbol sergiliyorlarya Allah bilir idman bile yapmıyordur bir çoğu 37 lik umut bulut ile olmayacağını herkes dedi ama adil gevrek en son gevrekliğini yapti en iyi iki adamını peşkeş çekti 9 maçta 1 puan toplandı ve takim paraşütsüz düşüyor çakılmasına az kaldi lig hertürlü başlayacak bari takıma test yapin takım karantina da bir yerde kalsın idman yapsın topla çalışsınlar yoksa abbas yolcuu
    0
    0
    Yanıtla