SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de 6 Koronavirüslü Daha

A- A+ PAYLAŞ

5'İ FUTBOLCU.. Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor’da 5’i futbolcu 6 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Süper Ligin 12 Haziran’da yeniden başlayacağı açıklanırken, BtcTurk Yeni Malatyaspor bir şok daha yaşadı.

Sarı siyahlı takımda daha önce bir futbolcu ve bir kulüp çalışanında kovid-19 testi pozitif çıkmıştı. Malatya ekibi, pozitif vakaların ardından antremanlarını durdurma kararı almıştı.

Yeniden testten geçen sarı siyahlı takım bir şok daha yaşadı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’da 5’i futbolcu 6 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Test sonucunu paylaşan Çelikel, "Yapılan testler neticesinde 5 futbolcumuz ve bir personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır. Testi pozitif sonuçlanan futbolcumuz ve personelimizin takip ve tedavi süreçlerine, ilgili prosedürler dahilince başlanmıştır." diye konuştu.

RAKİPTE KORONAVİRÜS 'NEGATİF'

Bu arada, 13 Haziran'da B.Yeni Malatyaspor'un rakibi olan Kasımpaşa'da çarşamba günü yapılan test sonuçlarında korona virüs vakasına rastlanmadı.

Kasımpaşa Kulübü, dün yapılan testlerin sonuçlarını açıkladı. Resmi siteden konuyla ilgili yapılan açıklamada,

"Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve kulüp destek ekibimize her hafta rutin uyguladığımız Covid-19 testlerinin 28 Mayıs Çarşamba günü yapılan 4. testleri neticesinde tüm sonuçlar negatif tespit edilmiştir" denildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malaya Gazetesi- malatyahaber.com- AA- İstanbul, iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • New malatya (3 yıl önce)
    Twiterda malatyaspor maclarinin ertelenmesi için TFF'ye baskı yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNCAY (3 yıl önce)
    arkadaşlar sezonun başında bu Adil geverek başkanın bu yıl olmaması takımın hayrına olacak güzel günler yaşadın gördün artık bu yıl çekil bu takım bu il ve süper lig sana ve ekibine ağır gelir yanlış karalar alıyorsunuz dedik buradan olmadık hakaretler ile karşılaştık kendi sahamız yada deplasman da önemli değil artık maçlar seyircisiz hikmet hoca takım öylede böylede gitmiş diyerek maceraya girmezse ligde kalırız adil başkan lütfen çıkma demeç verme kimseye görünme ne yaparsa hoca futbolcu yapacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyaspor 1966 (3 yıl önce)
    Bu takım Ankaragücü maçı sonrası kümeye düştü.Sen 9 maçta 1 puan al, kalan 8 maçta da görünen köy kılavuz istemez, alacağımız puan sayısı maximum 3 ya da 5 olur.Beyefendiler liglerin iptal olacağını düşünüyorlardı.Maalesef o da olmadı.Bizim takım zoru görünce ağlamaya sızlamaya başladı.Buna hiç gerek yok, düşeceksek de adam gibi düselim.Kendimizi yeterince Türkiye ye rezil etmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamlar diyor 6 vırus var sen masal anlatıyorsun kardes herhalde senin için her yer günlük güneşlik Allah hayrını versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (3 yıl önce)
    TFF Başkanı Nihat Özdemir: "Süper Lig başladığı zaman takımlarda pozitif vaka çıkarsa pozitif çıkanları ayırarak yolumuza devam edeceğiz"
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Sağlıklı iken doğru düzgün maç oynamayıp hep yenilen bu takımın, şimdi oynayacağı maçlarda başaralı olacağını mı düşünüyorsunuz. Kimse kendini kandırmasın. Adil Gevrek te çıkmış başarılı olacaklarını ve ligde kalacaklarını söylüyor. Bu takımın bu şekilde küme düşeceği %99,99. Bir an önce siyasiler, milletvekilleri TFF ile gerekli görüşmeleri yaparak Elazığspor da olduğu gibi dondurulmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa44 (3 yıl önce)
    Depremde Malatya’da en az elazığ kadar etkilendi, depremden sonra en iyi futbolcularımız kaçtı, gitti. elazığ tüm hakları saklı olmak şartıyla ligden çekildi, tff kabul etti. Malatya’ya deprem yetmedi bir de corona virüs çıktı, tüm haklarımız saklı olmak kaydıyla ligden çekilmek hakkımızdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (3 yıl önce)
    Bu olanlar 4 büyük denen parali takimda olsaydi lig hemen iptal olurdu MALATYA sporun dayisi yok Kader diyelim
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    İlimizde bir deprem yaşandı Trabzonspor gelmedi federasyon maçı tehir etti bakalım depremden bin kat daha tehlikeli ve sıkıntılı bir süreci yaşayan Malatya için bir tehir ve iptal kararı verecek mi? bekliyoruz. çünkü çıkan vakalardan dolayı takım hiç antrenman yapamadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 MALATYA (3 yıl önce)
    Takıma tepki gösterenlerin isteği ne? Lig oynanmamalı oynanacaksa da küme düşme olmamalı zaten sıkıntılı bir süreçten geçildi.Çok önemliymiş gibi oynanması şart mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan YİĞİT (3 yıl önce)
    Aynen katılıyorum kardeşim.11 çıkaracak futbolcu yok.Maça çıkamazlar bu şekilde.Hükmen mağlup sayılırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • S.Yasa (3 yıl önce)
    Pek inandırıcı gelmedi, önce küme düşme olmasın dediniz kabul edilmeyince virüse yakalandık dediniz. Çıkın adam gibi oynayın, düşecekseniz de onurunuzla düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (3 yıl önce)
    Bahanelerin arkasına sığınacağınıza,önünde durup adam gibi oynayın.Bu takıma hiç yakışmıyor ligin bitirilmesi,küme düşme olmaması.Diğer takımlardan avantajlısınız.Virüse yakalananlarda kendilerine dikkat etseydi.oturup ağlayacağınıza,hakkını verin mesleğinizin.BATTAL GAZİ gibi hırsla azimle alın bu maçları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (3 yıl önce)
    Ellerinden geleni ardlarina koymuyorlar yms'yi dusurmek icin her yolu deniyorlar bu duzenler hep taraftari uyutmak icin. Zaten olsa bile iyilestikten sonra oynamalari hata cunku bobrek be cigerlerde hasar yapiyormus ..Bence viruse yakalanan oyuncular biraksa futbolu daha iyi..
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatyam (3 yıl önce)
    Her kafadan birses biri çıkıp herşeyi doğru olanı açıklamıyor Nekadar borç var takım nasıl olacak 50 milyondan bahsediliyor ne doğru diyen ne yalan diyen nede bukadar diyen yok yazıklar olsun başka hiçbirşey diyemiyorum Malatya’yı rezil ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan44 (3 yıl önce)
    Zatwn kadromuz eksikti 5 oyuncuda oynamaz 1 lig h.olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Son aylarda ne kadar rezil de top oynasanız hasta olmanızı istemeyiz. Rabbim şifa versin
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)
    takım maçlar başlayana kadar antremanda yapamayacak fişimiz çekildi geçmiş olsun hoş geldin 1.lig
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (3 yıl önce)
    nolcak şimdi nasıl olcak bir bilen açıklarsa sevinirim
    0
    0
    Yanıtla
  • Aslan kaya (3 yıl önce)kaplan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeş saglamlarla duşeceğiz olmadi Adil efendi oynasin 40 milyon borcu da kim oder oda baska bir mesele...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok arkadaş böyle taraftarlık olmaz.Boyle bir durumda bile hala cekisiyorsunuz.Super lig bu şehre fazla.Sizin gibi taraftara 2.ligde düşmemeye oynayıp son haftada kurtaracak takım yeterli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefikceyhan (3 yıl önce)kaplan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Federasyon daha önce şu açıklamayı yaptı. Herhangi bir takımda covid19 çıkarsa buna yakalanan futbolcular oynamaz oynayamaz..eldeki diğer futbolcularla maçlara devam edilir. Kısacası Malatya spor küme düşmüştür. Bun dansonraki iş siyasilwrdededir..
    0
    0
    Yanıtla