SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Kasımpaşa Hazırlıkları Devam

0
Güncellendi - 2020-06-05 17:46:35
BYMS'de Kasımpaşa Hazırlıkları Devam
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 27.haftasında 13 Haziran Cumartesi günü 21.00'da Yeni Malatya Stadyumu'nda İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni tip koronavirüs (kovid-19) önlemleri kapsamında bir süre ara verilen Süper Lig'de heyecan 12 Haziran'dan itibaren kaldığı yerden devam edecek. Bu sezon ilk yarıda 24 puan toplayan ancak ikinci yarıda oynadığı 9 karşılaşmada 8 mağlubiyet, 1'e beraberlik yaşayarak, galibiyet yüzü göremeyen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 27.haftada sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

Ligde 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13'te mağlubiyet yaşayan ve topladığı 25 puanla 15.sırada yer alan sarı siyahlılar, yeniden başlayacak olan lige iyi bir giriş yapmak istiyor. Süper Lig'de kalan son 8 maçın 5'ini sahasında oynayacak olan Malatya temsilcisi, bu kapsamda ilk iç saha maçında 13 Haziran Cumartesi günü Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Üst üste oynayacağı iki iç saha maçından galibiyetle ayrılmak isteyen teknik direktör Hikmet Karaman ve öğrenciler, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdürüyor. Gruplar halinde TFF Sağlık Kurulu'nun hazırlamış olduğu öneri paketine uyarak çalışmalarına devam eden sarı siyahlılarda, futbolcuların antrenmandaki hırs ve arzusu teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Ligde kalan 8 maçta istediği sonuçları alarak lige tutunmak isteyen Malatya temsilcisinde teknik direktör Hikmet Karaman, futbolcularını hem fiziksel hem de psikolojik olarak maçlara hazırlıyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kemal (3 yıl önce)
    İnşallah takımımız son 8 haftada bize lazım olan puanları toplar ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğan (3 yıl önce)
    Başaracaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (3 yıl önce)
    yolunuz açık olsun sizi seviyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • adnan (3 yıl önce)
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah ligde kalırız kalacagızda yolunuz açık olsun basarılar
    0
    0
    Yanıtla