SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'de Sakat Futbolcuların Durumu

0
Güncellendi - 2019-09-21 18:41:36
BYMS'de Sakat Futbolcuların Durumu
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları bulunan Thievy Bifouma, Yiğithan Güveli, Gökhan Töre ve Moryke Fofana'nın (fotoğraftaki) sağlık durumları hakkında bilgi verildi.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Ankaragücü maçında sağ kasık adalesinden sakatlanan Thievy Bifouma’nın yapılan fizik muayene ve tetkikleri sonucunda kas içi kanama ve ikinci derece yırtık tespit edildi. Bifouma'nın tedavisine başlandığı bildirildi.

Geçtiğimiz sezon uzun bir sakatlık döneminin ardından takıma katılan genç stoper Yiğithan Güveli'nin de tedavisi hakkında bilgi verildi. Takımın sponsoru olan Fulya Acıbadem Hastanesinde Op. Dr. Berkin Toker tarafından sol diz dış menisküs ameliyatı yapılan Yiğithan Güveli’nin fizik tedavi ve rehabilitasyon programının devam ettiği kaydedildi.

Trabzonspor maçında sakatlanan Gökhan Töre’nin tedavisi yurt dışında yapılmıştı. Töre'nin fizik tedavi ve kuvvet çalışmalarına devam edildiği bildirildi.

Alanyaspor maçında sol kasık adalesinden sakatlanan Moryke Fofana, hafta içerisinde düz koşulara başlamıştı. Takımdan ayrı çalışan Fofana, fizyoterapist eşliğinde tempolu koşu ve kuvvet çalışmaları uygulandığı kaydedildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali (4 yıl önce)
    Yiğithan futbol hayatı bitmiş sakat Gökhan Töre desen o da aynı müzmin sakat bu kadar acemi yönetim olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    HEE GAYET HAKLISIN FUTBOLCULARI SAKATLAYAN YÖNETİM! ZATEN GEÇEN ANTRENMANDA ADİL GEVREK BUNLARA BİR TEKME ATMIŞ Kİ SORMAYIN GİTSİN..! PESS YANİ HER ŞEYDE YÖNETİM YÖNETİM! NE ALMIŞ VEREMİYORSUNUZ BU YÖNETİMDEN? DERDİNİZ NEDİR AMACINIZ NEDİR RAHATLIKMI SIKIYOR SİZİ? BİR SUSUN ALLAH RIZASI İÇİN YAHU..!
    0
    0
    Yanıtla